Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem undorodnak maguktól,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem undorodnak maguktól, az állandóan csak maszturbálók?

Figyelt kérdés
A férfiak még csak hagyján, de amikor egy nő állandóan maszturbál és azután ordítva fikázza a férfiakat, na az undorító. A középkorban senki sem maszturbált, persze azért mert a vallás bűnnek mondta. Illetve a férfiak nem maszturbáltak emiatt, a nőknek meg eszébe sem jutott ilyesmi. Ehhez Amerika kellett.
2010. aug. 26. 18:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
100%
Majd, ha betoltod a 14-et, megerted.:-)
2010. aug. 26. 18:56
 12/78 anonim ***** válasza:
100%
Azzal nincs minden rendben, aki magától undorodik, meg amúgy is természetes, hogy vágyik rá az ember. De te nagyon ráérsz ha ilyeneken gondolkodsz..
2010. aug. 26. 18:57
 13/78 anonim válasza:

:D

A férfiak nem maszturbáltak a középkorban? XD

Sztem nincs igazad...már miért lenne undorító? És én sem az amerikai filmekből vettem az ötletet...

2010. aug. 26. 18:57
 14/78 anonim ***** válasza:
73%

"Ez is az egyik oka a sok válásnak, hogy képzelt szeretők csodateljesítményével kell versenyezni."

Ordító marhaság. A maszturbálás az orgazmusról szól, a szeretkezés nem. Ha nálad ez a szeretkezés lényege, igencsak tudlak sajnálni.

Amúgy nyugodtan utánanézhetsz, hogy a középkorban hányfajta segédeszközt használtak. Többfajta dildó volt, mint most. Még könyvek is szólnak róla - mivel elég sokat megtaláltak -, de neeem, a középkorban nem maszturbáltak...

2010. aug. 26. 18:58
 15/78 A kérdező kommentje:

Nagyon meg leszek lepve, ha a moderátorok lépnek. Mivel az ténykérdés, hogy az Európában szinte kizárólagosan elterjedt katolikus vallás következetesen bűnnek bélyegezte meg a maszturbációt. Konkrétan a Bibliában ott van leírva Onan bűne, ahonnan ered az onanizálás kifejezés.

Az is ténykérdés, hogy a Kinsey jelentés óta bíztatják a szex-el hivatás szerűen foglalkozók a nőket arra, hogy úgymond gyakorlási céllal maszturbáljanak. Nos amennyire hasznos ez, pont ugyanannyira káros, mert élet így 50 év után megmutatja, hogy nők elidegenedtek a férfiaktól azokban a civilizációs térségekben, ahol Amerika hatására bíztatják a teenagereket erre.

2010. aug. 26. 18:58
 16/78 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon prűd környezetben nevelkedhettél......rossz neked....

Mitől volna már undorító?Semmivel sem undorítóbb,mint egy szülés.

A középkorban is csinálták,sőt......hallottál már biztos ókori orgiákról is...

"a férfiak nem maszturbáltak emiatt, a nőknek meg eszébe sem jutott ilyesmi." hol élsz te nem tudom,valami pincében rejtegettek a 60-as évek,a szexuális forradalom óta?

Gondolom te sötétben szexelsz a takaró alatt némán,aztán rohansz tusolni utána meg gyónni.

2010. aug. 26. 18:59
 17/78 anonim ***** válasza:

18:56os vagyok (az elsö 56os)

Szerintem az a undorító, hogy egy nő/férfi össze fekszik fűvel fával.... talán még a bokorral is...

2010. aug. 26. 18:59
 18/78 A kérdező kommentje:
Szerintem az rendben van, ha valaki vágyik a szex-re. Az is rendben van, ha amikor már nagyon-nagyon magányos akkor - kényszerűségből - megoldja a feszültséget. De aki állandóan ezt csinálja, az szerintem beteg. Ma már ez annyira elterjedt, hogy már becézik is ezt a cselekvést.
2010. aug. 26. 19:01
 19/78 anonim ***** válasza:
100%
Ha undorítónak találod, akkor ne maszturbálj, nem kötelező! De ha saját magad felfedezését gusztustalannak találod, akkor mi lesz ha álmaid férfia péniszét fogod a kezedben tartani? Megfogod, aztán gyorsan elveszed a kezed és elkezded törölgetni? Hát a pasi ajtóstul fog majd kihajítani az utcára.
2010. aug. 26. 19:01
 20/78 anonim ***** válasza:
Te le vagy maradva.Nem sokkal,csak egy száz évvel.
2010. aug. 26. 19:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!