Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem undorodnak maguktól, az állandóan csak maszturbálók?
:D
A férfiak nem maszturbáltak a középkorban? XD
Sztem nincs igazad...már miért lenne undorító? És én sem az amerikai filmekből vettem az ötletet...
"Ez is az egyik oka a sok válásnak, hogy képzelt szeretők csodateljesítményével kell versenyezni."
Ordító marhaság. A maszturbálás az orgazmusról szól, a szeretkezés nem. Ha nálad ez a szeretkezés lényege, igencsak tudlak sajnálni.
Amúgy nyugodtan utánanézhetsz, hogy a középkorban hányfajta segédeszközt használtak. Többfajta dildó volt, mint most. Még könyvek is szólnak róla - mivel elég sokat megtaláltak -, de neeem, a középkorban nem maszturbáltak...
Nagyon meg leszek lepve, ha a moderátorok lépnek. Mivel az ténykérdés, hogy az Európában szinte kizárólagosan elterjedt katolikus vallás következetesen bűnnek bélyegezte meg a maszturbációt. Konkrétan a Bibliában ott van leírva Onan bűne, ahonnan ered az onanizálás kifejezés.
Az is ténykérdés, hogy a Kinsey jelentés óta bíztatják a szex-el hivatás szerűen foglalkozók a nőket arra, hogy úgymond gyakorlási céllal maszturbáljanak. Nos amennyire hasznos ez, pont ugyanannyira káros, mert élet így 50 év után megmutatja, hogy nők elidegenedtek a férfiaktól azokban a civilizációs térségekben, ahol Amerika hatására bíztatják a teenagereket erre.
Nagyon prűd környezetben nevelkedhettél......rossz neked....
Mitől volna már undorító?Semmivel sem undorítóbb,mint egy szülés.
A középkorban is csinálták,sőt......hallottál már biztos ókori orgiákról is...
"a férfiak nem maszturbáltak emiatt, a nőknek meg eszébe sem jutott ilyesmi." hol élsz te nem tudom,valami pincében rejtegettek a 60-as évek,a szexuális forradalom óta?
Gondolom te sötétben szexelsz a takaró alatt némán,aztán rohansz tusolni utána meg gyónni.
18:56os vagyok (az elsö 56os)
Szerintem az a undorító, hogy egy nő/férfi össze fekszik fűvel fával.... talán még a bokorral is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!