Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha undorodnak tőlem a csajok?
Olyan nincsen, küldj képet és megmondom az igazat.
Nekem is ezt akarták bemesélni az irigykedő osztálytársaim és én meg el is hittem, azóta már tudom, hogy nem vagyok ronda. De még mindig elég kicsi az önbecsülésem.
21/F
A fürdés és a tiszta ruha alap dolog. Ezen felül viszont megválogathatod, hogy milyen ruha van rajtad. Hordj az alkatodnak megfelelő ruhákat.
Kezdj el sportolni, építs fel magadnak egy aktív életet. Próbálj valami nem mindennapi hobbit keresni magadnak. Az így elért sikerek majd megmutatkoznak az önbizalmadon is, ami a kulcs. Hidd el a lányok a magabiztos és vonzzó személyiséggel rendelkező férfiakat szeretik.
Ezek mellett olvass pozitív irodalmat, művelődj, fejleszdd magad! Esetleg járj el motivációs konferenciákra, szemináriumokra.
Tanulj illemet, testbeszédet, tanulj meg szépen beszélni. Ezernyi lehetőséged van, le sem tudom írni mindet.
18/F
Ronda fiú nincs! Csak olyan aki elhanyagolja magát, vagy nem ért magához. Egy jó hajjal, ruhával, egy kis sporttal egy ronda fiúból is lehet minimum átlagosat csinálni.
Azért annál kicsit többet adj magadra, hogy megfürdesz, meg tiszta ruhát veszel fel. Ez az alap :P:P
18/F
Figyelj. 2 dolog miatt lehetsz ronda a közvélemény szerint. Ha igénytelen vagy, büdös vagy bénán nézel ki különösen ( pl frizura)
vagy ha messziről sugárzik rólad az önbizalomhiány, amit a nem nem barátaid, se nem haverjaid késztetnek beléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!