Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem undorodnak maguktól, az állandóan csak maszturbálók?
19:27
minden korosztályban vannak hülyék
Ez nagyon aranyos:)))
Kopaszmalacka!
Aki szerint a videón látható kutya maszturbál, az nem egy tájékozott ember. Valószínűleg az ivarmirigye telt és viszket a szerencsétlen állatnak. Ezt a mozgást az én eddigi hím kutyáim is mind csinálták, elvittem állatorvoshoz, kinyomta és utána nem csinálták. Szóval nem maszturbál.
Na figy... Igen, a Bibliából az egyház kivett sok-sok részt, amiről úgy gondolta, hogy ez a maguk részéről nem kedvező. Önös, önző érdekekből. Szóval a régi Bibliából már nincs semmilyen még ma is fennmaradt rész, mert kicserélték/kitörölték, nem tetszett nekik, nehogy már magukat tüntessék fel rossz színben. Ezt én vágom, egyet értek, és aláírom.
Miért imádom a vallásokat, és a keresztényeket főleg? Nem arra buzdít, hogy higyj valamiben, ami melegséggel önt el, nem arra, hogy higyj, mikor mást nem tehetsz, és főleg nem arra, hogy számíts egy (tulajdonképpen légből kapott) dologra, amikor másra nem számíthatsz. Eredetileg ez volt a cél. De mivel már mindenféle vallás létezik, ki-ki mást gyakorol, másban hisz, ezért ezek elkezdtek harcolni egymással, és próbálták ráverni az embert a hitre. Ez már közel sem jó, becsületes cél. Ráerőszakolták más emberekre a vallásukat. Ne azért higyj egy istenben, mert az jó, hanem azért, mert akkor nem a szomszéd vallását gyakorlod, aki politeista. Érted. Ne azért kövest az egyiket, mert neked fasza, hanem azért, mert a másik rossz. Olyan mint a politika. Szavazz ránk, de ne azért, mert jók leszünk veled, hanem akkor legalább nem kerül hatalomra a konkurencia.
És még annyit, hogy a Biblia halandóknak szóló, halandók által írt, légből kapott, estimese, amit a mai ember már nem azért olvas el, mert hinni akarja, hanem azért, mert csupán kíváncsi, és érdekli. (És hogy utána tudja osztani az észt...)
Kérdező:
ha le akarod járatni a katolikus egyházat, akkor nagyon jól csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!