Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A világban tényleg ennyi pasi küzd ismerkedési problémákkal, mint ahogy itt az oldalon látszik?
#8. A francokat. Egész jól nézek ki, meg normális is vagyok, mégis 2005 környékén még nem volt ez a skatulyázgatás. Ellenben 2010 és azután.
Azért 2 évig keresgélni, mire találsz olyat aki el mer jönni veled randizni + még 3-ig, mire találni olyat aki normális, azért lássuk be, hogy meglehetősen szomorú dolog.
Szerintem az még nagyobb probléma, hogy a kapcsolatok annyira rövidek manapság, nyilván nem mind, de mióta divatba jött a szexkapcsolat, nyitott kapcsolat, stb, azóta már baromira nem egyértelmű ismerkedéskor, hogy ki mit akar, és össze-vissza hülyíti egymást a két nem.. Régebben még vagy együtt voltak az emberek, vagy nem.
A megcsalások is nagyon elterjedtek, a veszekedések, még ha nem is szakítanak valakik, akkor is sok esetben már régen tönkrement az egész, csak még nem mondták ki..
Szomorú ez, de hát ilyenné vált a társadalom.
Nekem ugyan most egy tényleg normális, szerető kapcsolatom van, de az elmúlt 10 évem küzdelmeit szívesen kitörölném.
Kb a #13-ból következik az általam leírt bizalmatlanság.
Meg most nagyon mennek ezek a toxic masculinity, metoo, erőszak, golddigger, diplomáért szopok dolgok is, amik miatt szintén lehet óvatoskodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!