Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A világban tényleg ennyi pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A világban tényleg ennyi pasi küzd ismerkedési problémákkal, mint ahogy itt az oldalon látszik?

Figyelt kérdés
Rengeteg olyan kérdés van itt, hogy huszonéves srácok nem tudnak magukat nőt szerezni. Ez csak egy hangos kisebbség, vagy tényleg ennyire durva a helyzet?
2021. jún. 20. 09:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
27%
Egyáltalán nem. A legtöbb srác (huszonéves korosztály) érti a dolgokat, tudják hogyan kell megszólítani a lányokat, én legalábbis ezt tapasztalom.
2021. jún. 20. 10:41
 12/20 anonim ***** válasza:
60%

#8. A francokat. Egész jól nézek ki, meg normális is vagyok, mégis 2005 környékén még nem volt ez a skatulyázgatás. Ellenben 2010 és azután.

Azért 2 évig keresgélni, mire találsz olyat aki el mer jönni veled randizni + még 3-ig, mire találni olyat aki normális, azért lássuk be, hogy meglehetősen szomorú dolog.

2021. jún. 20. 10:47
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az még nagyobb probléma, hogy a kapcsolatok annyira rövidek manapság, nyilván nem mind, de mióta divatba jött a szexkapcsolat, nyitott kapcsolat, stb, azóta már baromira nem egyértelmű ismerkedéskor, hogy ki mit akar, és össze-vissza hülyíti egymást a két nem.. Régebben még vagy együtt voltak az emberek, vagy nem.

A megcsalások is nagyon elterjedtek, a veszekedések, még ha nem is szakítanak valakik, akkor is sok esetben már régen tönkrement az egész, csak még nem mondták ki..

Szomorú ez, de hát ilyenné vált a társadalom.

Nekem ugyan most egy tényleg normális, szerető kapcsolatom van, de az elmúlt 10 évem küzdelmeit szívesen kitörölném.

2021. jún. 20. 11:18
 14/20 anonim ***** válasza:
93%

Kb a #13-ból következik az általam leírt bizalmatlanság.

Meg most nagyon mennek ezek a toxic masculinity, metoo, erőszak, golddigger, diplomáért szopok dolgok is, amik miatt szintén lehet óvatoskodni.

2021. jún. 20. 11:33
 15/20 anonim ***** válasza:
91%
Nőt szerezni. Ez a megfogalmazás passzívvá teszi a nőt, pedig úgy kéne a párkereséshez állni, hogy "keresek valakit, aki engem keres", nem pedig úgy, hogy "ami a horogra akad, az maradhat".
2021. jún. 20. 16:14
 16/20 anonim ***** válasza:
De hát a nők valóban teljesen passzívak ismerkedéskor.
2021. jún. 20. 18:33
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak ülnek és elmennek bárkivel, aki rájuk mutat? Nem, nekik is vannak preferenciáik. Ez, hogy "nőt szerezni" olyan, mint bevásárolni.
2021. jún. 20. 19:06
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem mennek el bárkivel, sőt, nagyon is válogatósak, de a nők aktivitása az ismerkedésnél kimerül annyiban, hogy válogatnak a jelentkezők közül.
2021. jún. 20. 19:43
 19/20 anonim ***** válasza:
De nem erről van szó, értsd már meg. Szerezni olyan dolgot tudsz, amihez csak te kellesz. Ha kenyeret akarsz venni, lemész a boltba, veszel kenyeret. A kenyérnek nem kell akarnia téged.
2021. jún. 21. 00:57
 20/20 anonim ***** válasza:
Ez már csak lovaglás a szavakon. Mindenáron bele akarsz kötni a férfiakba.
2021. jún. 21. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!