Terhes lennék? Nincs semmi különösebb jele, megjön ugyan úgy ahogy kell, nem kevesebb, nem pecsételő, ugyan úgy görcsölök.
Nem kívánok semmi szokatlant, nem eszek többet, nincs hányinger, se szédülés, ( na jo januarba volt másfél hétig, de fogyókúráztam, kevesebbet ettem, de ha ettem elmúlt a szédülés és a hányinger) nem vagyok kívánósabb a szokottnál. Utoljára tavaly voltam együtt valakivel, de persze védekeztünk (óvszerrel, ellenőriztük is) Nincs semmi különös jel, de olvastam, hogy terhesség alatt, a méhszáj egyre jobban felhúzódik. Az enyém a legutóbbi együttlét óta, egsre jobbam felhúzódik, és amikor megjön vsak egy kicsivel ereszkedik lentebb. Viszot ma reggel teljesen lejött ( 25-30 nap között szokott megjönni, most a kettő között vagyok) de estére annyira felhúzódott, hogy már szinte el se érem. Amúgy nyitott a méhszáj, azt olvaatam terhességkor bezárul.
Mi lehet a baj?
Pedig mindkettőben jobban bízhatnál, mint az önvizsgálatodban:S
Hogy jut eszedbe ilyen hülyeség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!