Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes lennék? Nincs semmi...

Terhes lennék? Nincs semmi különösebb jele, megjön ugyan úgy ahogy kell, nem kevesebb, nem pecsételő, ugyan úgy görcsölök.

Figyelt kérdés

Nem kívánok semmi szokatlant, nem eszek többet, nincs hányinger, se szédülés, ( na jo januarba volt másfél hétig, de fogyókúráztam, kevesebbet ettem, de ha ettem elmúlt a szédülés és a hányinger) nem vagyok kívánósabb a szokottnál. Utoljára tavaly voltam együtt valakivel, de persze védekeztünk (óvszerrel, ellenőriztük is) Nincs semmi különös jel, de olvastam, hogy terhesség alatt, a méhszáj egyre jobban felhúzódik. Az enyém a legutóbbi együttlét óta, egsre jobbam felhúzódik, és amikor megjön vsak egy kicsivel ereszkedik lentebb. Viszot ma reggel teljesen lejött ( 25-30 nap között szokott megjönni, most a kettő között vagyok) de estére annyira felhúzódott, hogy már szinte el se érem. Amúgy nyitott a méhszáj, azt olvaatam terhességkor bezárul.

Mi lehet a baj?

#terhesség #méhszáj problémák
2015. febr. 23. 21:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10%

jah, szerintem azért nyitott a méhszájad mert vajúdsz!

ezt a kérdést te komolyan gondoltad?

2015. febr. 23. 21:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Persze a teszt hülyeséget mond de te az orvosi diploma nélkül tökéletesen tudod vizsgálni magad. Na... Ha a menzesz ugyanolyan mint eddig is volt akkor mi is a kérdés amúgy?
2015. febr. 23. 22:41
 13/14 anonim ***** válasza:

Ne haragudj már, de te tényleg ennyire buta vagy?

Hogy a jó francba lennél már terhes?? Menzeszed van, tüneted nincs, az aktus már ezer éve volt, azóta még a hasad is megnőtt volna...

A méhszáj helyzete a CIKLUS SORÁN VÁLTOZIK.

2015. febr. 24. 08:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Azért ,az nem teljesen igaz,hogy ha megjön és nem vagy rosszul,akkor nem vagy terhes... Van ismerősöm akinek rendesen megjött 8 hónapig,közbe meg terhes volt és semmi tünete nem volt,ezért a 6-ik hónap körül jött rá,hogy az,amikor megmozdult a hasa...3 kg-ot hízott,még örült is neki,mert sovány volt.
2015. febr. 24. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!