Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elegem van kiègtem...Szeretem...

Elegem van kiègtem...Szeretem a gyerekem imàdom de màr belebetegedek hogy nekünk semmi sem ùgy megy ahogy kellenne.Volt màr így màs is?Hogy lehet ezt tùlèlni?

Figyelt kérdés
Most màr azon is gondolkodom h öngyilkos leszek ,csak a gyerekem miatt nem teszem meg.Akàrhova nèzek mindenkinek jòlfejlödő babája van..Mèg azoknak is akik sajàt maguk esetleg vissza vannak maradva.Segítsetek...

#fejlődés #Csak problèmàk #Màr nem bírom
2021. jan. 4. 14:47
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
39%
Telebeszélték a fejedet okos nagynénik, meg kitúrtál a netről minden baromságot, betegséget. Ha az orvos azt mondja hogy szopjon a gyerek 130 grammot, de csak 120-at szopik, attól még nem dől össze a világ. Ne erőlködj, ne akarj megfelelni idegeneknek, posztolt (és szerkesztett) fészbuk fotóknak, egyszerűen csak szeresd a gyönyöyrű babádat. Lépj ki az idióta fusztráló fészbuk csoportokból, aki negatívan hat rád, azzal ne tarts kapcsolatot. Mi ezen az annyira nehéz?
2021. jan. 4. 14:51
 2/40 A kérdező kommentje:
Hidd el ha csak ennyi lenne a problèmànk nem gondolkodnèk ilyenen...
2021. jan. 4. 14:54
 3/40 anonim ***** válasza:
94%
Mégis mi a gond a babáddal szerinted?
2021. jan. 4. 14:54
 4/40 A kérdező kommentje:
Nem gyarapodott soha elèggè..14 hònapos és mèg csak 8,5 kg...ezen mèg tùltettem volna magam.Szemüveget kellett kapni 1 èvesen...ez màr szívbe hasított nagyon:(Le van maradva mozgàsban is nagyon...14 hònapos ès mèg nem jàr de nem is ül...Mielőtt kèrdeznèd, igen már voltunk ezer orvosnàl...
2021. jan. 4. 14:58
 5/40 anonim ***** válasza:
25%

Ezt írtad:

"hogy nekünk semmi sem ùgy megy ahogy kellenne.

Akkor valamiért viszonyítasz, megfelelési kényszert erőlted reád valaki. Hogy kellene menni a dolgoknak? Ahogy mások elvárják? Ha baja van, vidd orvoshoz, de ne az legyen az elvárás, ahogy mennie kellene a dolgoknak. Ki írja elő neked, hogy kell menni a dolgoknak? Későn érik? Majd behozza. Nem úgy eszik? A természet majd tudja. Másmilyet kalil, mint a szomszédodé? Mit foglakozol velük?

2021. jan. 4. 15:00
 6/40 anonim ***** válasza:
91%

A fiam, shuntos.

5 műtéte volt 2 év alatt, s kilátásban van még, minimun kettő.

Székelésben, segíteni kell neki, most tanul még csak járni.

De, magához és az állapotához képest, gyönyörűen fejlődik és nagyon büszke vagyok rá!

A te babáddal, mégis mi a baj?

Inkább légy rá büszke, adj meg neki minden feltételt, hogy fejlődhessen a saját tempójában.

Ne, másokéhoz hasonlítgasd!

S, a legfontosabb, hogy szeresd! 💕

2021. jan. 4. 15:02
 7/40 anonim ***** válasza:
91%
A szemüveg egy dolog, van ilyen, ezen túl kell lépni, más babának is van. A súlya tényleg nagyon alacsony, én azon aggódnék, nem a szemüvegen (a 4 hónapos lányom 6,2 kg és ő nem duci, ismerek 8 kilós 4 hónapost is). A járásra még van ideje, ülnie tényleg kellene. A sok orvos mit mondott? Valami oka csak van ezeknek. 3. vagyok
2021. jan. 4. 15:03
 8/40 A kérdező kommentje:
Eszik rendesen mindig is sokat evett de kevesett hízott!Nem viszonyítok csak fàj...Ès kètsègbe vok esve.Azèrt nem az a normàlis ahogy mi vagyunk...
2021. jan. 4. 15:04
 9/40 anonim ***** válasza:
75%
Felszívódási zavart, hormonokat néztek? Tornára jártok? Egyébként meg ez van, nem verseny, gondolom, akkor is őt szereted :) Sok nagy embernek volt tényleg komoly baja, ami miatt selejtes lehetett volna, de aztán mégis sokat tudtak adni a világnak. Ha te hiszel benne, ő is hinni fog magában. Ha sopánkodsz, akkor ő is sopánkodni fog. Tudom, hogy nehéz, kitartás. És még behozhatja. Az én egyik gyerekem 18 hósan kezdett járni és csak 3 évesen beszélni, a másik 5 évesen még sokszor bepisilt az oviban - most semmi bajuk nincs, tök okosak, jól megy a suli is.
2021. jan. 4. 15:12
 10/40 A kérdező kommentje:
6! Hogy van ennyi erőd?Sajnos èn lelkileg nagyon gyenge vagyok ilyen tèren csak az tartja bennem a lelket hogy tudom szüksège van ràm...Mindenki csak azt mondja h vissza van maradva a fejlődèsben de hogy mièrt azt nem tudjàk eddig..Lehet hosszù szülès miatt bàr màr ezt sem hiszen mert hallottam màr rosszab szülèstörtènetet is ès ott mègis viszonylag rendben minden.A hízàs lehet attòl van mert allergiàs volt az elsó èvben ès sokat szenvedtünk reflux stb...A szeműveg lövèsem sincs h miért alakult így..nincs senki a családban egyik oldalròl sem aki szemüveges lenne.Mozgàs miatt jàrunk dèvènyre .Forogni hamar kezdett aztàn a kùszàs màr kèsett(10 hò) màszàs(12 hò) ès 13 hòsan àllt fel.Tènyleg azoktòl kèrnèk tanàcsot akinek bàrmilyen formàban beteg a gyereke hogy lehet ezt elviselni??Èn ùgy èrzem hogy megörülök...
2021. jan. 4. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!