Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ex problémák? Ti hogyan...

Ex problémák? Ti hogyan kezelitek? Többi lent. Tudom, hogy nem ide tartozik de ahogy elnézem ide elég sok mindent írnak (? )

Figyelt kérdés

2 hónapja lett vége az 1 éves kapcsolatomnak és elég csúnyán váltunk el.

Én lettem az áldozat mert az utolsó 1 hónapban a barátnőm tudta, hogy másba lesz szerelmes és képes volt még így is velem lenni. Megbántott, sőt nagyon összetört. Azóta is szedem össze magam.

Na de lényeg az, hogy azóta írkál, hogy jól-e vagyok, miújság, meg szeretné, hogy barátok legyünk. De én nem tudok rá barátként tekinteni és ezt meg is mondtam neki.

De nem igazán fogja fel és akkor erre megkapom, hogy megbántottam :D És ugye ilyenkor én megmondtam neki, hogy héjj te arra nem gondoltál szakításnál, hogy mennyire is megbántottál stb és stb. Veszekszünk stb. Aztán megint pár nap után ír.

Nem tíltom le mert ez számomra gyerekes viselkedés, de az üzenetire se reagálok.

Mit akarhat? Mennjen és írjon annak a srácnak aki magasról lesz@rja, hogy szereti.

Nem tud békén hagyni.

Sokszor írta, hogy ne változzak meg mert örülnének a lányok egy ilyen fiúnak mint én, meg sajnálja, hogy hülye lányokat fogok ki, köztük őt is. Ilyenkor most mivan? Nem tartom a lányokat hülyének, igyekeztem normális lányt találni. De a legtöbbjüknél csak a pénzes illetve a külső van előnyben.

Véleményetek?

2018. nov. 1. 16:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Pedig tiltsd le, ha szerinted gyerekes, akkor írj neki egyszer és szigorúan csak egyetlen üzenetben. Hogy légy szíves hagyjon békén, nem akarsz a barátja lenni, nem akarsz vele semmiféle interakciót. Ha nem segít, akkor szívbaj nélkül letilthatod tényleg
2018. nov. 1. 16:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Vannak helyzetek amikor a tiltás a legjobb mód. Nekem olyan exem volt akivl kölcsönösen kerestük egymást és sorra visszanyaltuk magunkat a másik életébe. Egészségtelen volt, és pocsék. Egy hatalmas veszekedés során kb egyszerre tiltottuk le egymást. Életem legjobb döntése volt.

Írd le neki mégegyszer, ha nem érti meg tiltsd.

2018. nov. 1. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!