Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3 eve elek parkapcsolatban....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 eve elek parkapcsolatban. Mindig is voltak onbizalmi problemaim. Meg maig sem tudom elfogadni magamat, ahogy kinezek. Es sajnos ez kihat a parkapcsolatomra is. Mit tehetnek?

Figyelt kérdés

Nem szeretek levetkozni elotte, mert felek, hogy neki sem tetszem, beszeltem mar vele is errol es mondogatja, hogy tetszem neki, de megsem ad eleg onbizalmat.. nem tudom mit csinaljak

20l

#párkapcsolat #onbizalmi problemak
2015. jún. 27. 03:17
 1/8 anonim ***** válasza:
76%

Az a fontos, hogy a barátodnak tetszel, ő elfogad olyannak amilyen vagy.

De ha mégsem vagy magaddal megelégedve, tegyél érte, hogy szebb legyél. Tornázz, hogy vonzó legyen a tested menj szépség szalonba, használj arc krémeket... stb.

Az a fontos, hogy jól érezd magad.

2015. jún. 27. 03:23
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

Először is,3 éve veled van,ha nem tetszenél neki szerinted nem szakított volna?

Nyugodj meg!

Amit 1-es írt,azt jó.

Tessék magaddal foglalkozni, hogy jobban érezd magad a bőrödben.

2015. jún. 27. 03:29
 3/8 anonim ***** válasza:
23%
szerintem a barátod nem elég meggyőző. ezt nem elég mondogatni.
2015. jún. 27. 04:26
 4/8 Bence_ ***** válasza:
53%
Akkor lehet jó kapcsolatod ha elfogadod magad. Ez rajtad áll. Addig marad a másikra mutogatás.
2015. jún. 27. 06:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi nem tetszik magadon? Ha tul kovernak/sovanynak tartod magad, azon lehet változtatni, ha a melleddel van baj, lesobb megmutheted (vagy probalgatod elfogadni)
2015. jún. 27. 07:06
 6/8 A kérdező kommentje:
1,2,3 : köszönöm a szupergyors válaszokat! Igazatok van és mindig megpróbálok pozitívan gondolkodni, igen 3 éve velem van, biztos nem undorodik tőlem stbstb.. rengeteg mindent próbáltam már ki, hogy jobban érezzem magam, jógázni jártam, aztán falat mászni, kozmetikushoz is járok rendszeresen, sminkelek is. 3.: ő próbálozik, legalább mondja, többet nem is várhatok el, amugysem tudom mitől lenne jobb. 4.: nem mutogatok másra, nem értem miért írtad ezt. Tisztában vagyok vele, hogy magamon kell változtatom. 5.: nagyon vékony vagyok, genetikailag örököltem, sehogy sem tudok hízni, már sok mindent kipróbáltam amitől más emberek híznak, de nekem még azok se jöttek be, és az arcom sem szép :D
2015. jún. 27. 14:03
 7/8 Bence_ ***** válasza:
"de megsem ad eleg onbizalmat"
2015. jún. 27. 16:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Három év után gondolod hogy veled lenne ha nem tetszenél neki?A végén belebeszéled hogy ne tettszél,aztán magadra vethetsz.A ruháddal együtt dobd le a gátlásaidat is!Fogja értékelni meglátod!És ne agyalj hülyeségeken.
2015. jún. 27. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!