Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van/volt 1 fiú barátom. De nem vettem észre, hogy mennyire belém szeretett, és sajnos összetörtem a szivét. Ahogy ő mondja, el is hiszem neki, mert nagyon aranyos fiú. Hogyan engesztelhetném ki? Vagy érhetném el azt, hogy ne morcizzon rám?
de ő más, nem olyan mint a többi fiú, hogy mittudom én. dugunk 1et -.-" meg olyat egyenlőre még nem is szeretnék...
én télleg nem akartam h ilyen rosszul alakuljanak a dolgok :( és kuuurvára nagy bűntudatom van!
Nem akartál vele összejönni és ezt megmondtad neki, amikor ő rákérdezett? Mert ezzel ha megbántódott akkor egy hisztis kis p.öcs és hagyd rá...
Neked jogod van nemet mondani. Bűntudatod meg ne legyen. Bár elég ciki, hogy hagytad addig kétségek között, amíg beléd esett. Sejtem a szokásos sablon volt: ő már az elejétől akarta a dolgot, te meg csak "azt hitted", hogy ő barátkozni akar... hát persze, tündérke. Szép mese is az... Fiú meg lány között barátság, mikor mindkettő facér...najah.
köszönöm a válaszokat.. :/ :(
100%ig biztos vagyok benne... legutobb 1 héttel ezelőtt találkoztunk(akkor kezdtem rájönni az egészre, meg mondta is, hogy szeret) na, és azóta nem beszéltünk. tegnap este ráírtam msn-en h vhogy helyre rakjam a dolgokat, de nem nagyon jött össze :S mondtam neki h szeretném elérni h ne haragudjon rám, ő meg kb azt írta h rendben, helyes... de áááh.. nem tudom hogyan tovább :S annyira nem érdemli meg h szarul érezze magát :/ remélem télleg ki tudom engesztelni...
akkor hagyjam? és akkor magában eldönti a dolgokat, aztán rendbe lesz?
mert hibásnak érzem magamat, hogy nem vettem észre...
Szerintem hagyd megnyugodni. Majd az idő eldönti. Lehet, hogy ő se olyan jó barát neked, mint gondolod, ha csak addig érdeklődött irántad, amíg azt hitte, megkaphat...
Máskor meg figyelj oda és ne hitegesd a fiúkat azzal, hogy lehet valami, ha esélyük sincs. Ha egy fiú ismerkedik veled, SOSE feltételezd azt, hogy csak barátkozni akar. Mindig úgy állj hozzá, hogy az a fiú akar valamit!
rendben, nagyon szépen köszönöm!
mostmár jobban nyitva tartom a szemem! és óvatos leszek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!