Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket tényleg érdekel a férfi szerszámának a mérete vagy ezt csak mi férfiak gondoljuk túl?
Figyelt kérdés
2021. jún. 10. 16:43
41/177 anonim válasza:
Élveztem már 12 centis faroktól is, és 17 centistől is.
Amire az utóbbi időben rájöttem, hogy engem sokkalta jobban izgat egy normál-közepes hosszúságú vastag farok, mint egy 20 centis.(most csak mondtam valamit)
De így, hogy belekóstoltam egy igazán vastag péniszbe...
Na erről nem igazán tudnék többet lemondani.
42/177 anonim válasza:
A vastagság is ugyanolyan méret. A férfiak meg jöhetnének azzal, hmmmm, de jó lenne egy szűk nő, nem olyan akiből egy kólás üveg is kiesik.
43/177 anonim válasza:
Én férfiként mindig úgy gondolom, hogy ha léteznek leszbikusok, biszexek, vagyis nőkkel is együtt vannak nők akiknek konkrétan 0cm szerszáma van, nem aggódom.
44/177 anonim válasza:
Én a 6cm hosszú mutató újammal is ki tudom elégíteni a barátnőmet.
Csak gyakorlás kérdése.
45/177 anonim válasza:
31. Te pontosan olyan vagy mint egy 10 centis pasi csak nőbe! 😂
47/177 anonim válasza:
Legjobb 12-16 között ha nem túl vékony.De nyilván ez adottság,semki nem tud rajta változtatni.
48/177 anonim válasza:
Nem mindegy? Ha kicsi akkor majd max veszel egy nagy autót, hogy kompenzáld, vagy kigyúrod magad.
49/177 anonim válasza:
ha kicsi kell venni egy elefánt méretű vibit azt szárazon feldugni neki..
50/177 anonim válasza:
Engem igen de nem idegeneké.
Hanem akivel kozelebbi kapcsolatba kerulok nekem nem mindegy hogy jo vele vagy nem, amiben a méret is kozrejatszik nekem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!