Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket tényleg érdekel a férfi szerszámának a mérete vagy ezt csak mi férfiak gondoljuk túl?
Annyi érdekel, hogy hosszúságot tekintve "normális" mérete legyen (szóval ne valamelyik véglet legyen), vastagságban pedig az én méretemhez illeszkedjen, hogy mindkettőnknek élvezetes legyen a szex. Ezen túl az már qrva mindegy, hogy most 15 vagy 15,5 cm. Arról pl. fogalmam nincs, hogy a barátomnak hány centi, mert sosem méregettem még mérőszalaggal és nem is fogom.
A tökéletes méret sem jelent semmit, mert így is lehet vele sz#r a szex, ha mondjuk 15 másodperc alatt elmegy minden alkalommal.
Lévén hogy a pasik 80% kb egyforma 12-14cm a farok mérete a hossza nem számit.
Pláne hogy az átlag hüvely hossza is kb 11-13cm ugyanilyen arányban.
A valóságban a vastagság jobban számit.
De ot sem feltétlenül a nagyobb a jobb, ugyanis szülés előtt eléggé változó hogy felizgult állapotban menyire tágul ki nők vaginája.
It az a jó ha passzoltok.
Volt már hogy fantáziálgattam általam kiszemelt férfi méretéről.
De ez nem azt jelenti, hogy nagyra vágyakoztam volna vagy ilyesmi. Épp csak kíváncsiságból, hogy mekkora lehet neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!