Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek ha a kiszemelt férfi szerszáma 12cm lefeküdnétek vele?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 28. 21:48
1/18 anonim válasza:
Valaki körbeszólna végre itt a méret fixált kérdezők között, hogy ez abszolút nem számít? :/
3/18 anonim válasza:
Jó pár lánnyal dugtam és nekem akkora. Vicces, hogy volt akinek a méhszáját is elértem.
4/18 anonim válasza:
Mire oda kerül a dolog, hogy lássam mekkora, már van érzelem, és akarom is, tehát mindegy.
Az ismerkedés során pedig - nálam - még soha nem merült fel a méret.
6/18 anonim válasza:
Mire oda jutunk, hogy szexelünk, már baromira kívánom. Így adnék neki egy esélyt természetesen, és kiderülne úgyis, hogy elég-e.
7/18 anonim válasza:
Lefeküdnék vele de valószínűleg nem lenne hosszú távú a dolog
10/18 anonim válasza:
Ha az előtt tudnák meg a méretét hogy lekerül róla a nadrág a megfelelő időben és helyen (intim helyzetben amikor szexre készülnek) akkor nem feküdnének le vele. Tudod miért? Mert a pasi hamarabb kezdte el a méretét mondogatni mint annak az ideje lett volna. Ha meg már eljutottak az ágyig akkor az van amit a #6-os írt és ott majd elválik mennyire ügyesen tudja használni. Van aki 12-őt jobban, kielégítőbben használ mint más egy 20-ast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!