Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit csinálnátok, ha kiderülne, hogy az egyik barátnőtök szexelt azzal a fiúval, akit kiszemeltetek magatoknak?
Előfordult ilyen többször, az egyik lány ismerősöm egyik alkalommal sem szólt róla, mondjuk ő nem is volt a barátnőm, csak osztálytársam, de szórakozóhelyeken sokszor összefutottunk. Nos, ez a csaj épp az egyik exemmel kavart, mikor odamentem hozzájuk (hátulról hirtelen nem is ismertem fel az exem így pár év távlatából) és nem is gondoltam volna,hogy ők együtt, csak intett a csaj, odahívott, hogy bemutat miket egymásnak, mert ő sem tudta, hogy mi volt köztünk... Hát, volt nagy meglepődés, főleg osztálytársnöm részéről, mert a vak is láthatta, exemnek mennyire megakadt rajtam a szeme. Olyannyira, hogy a lány még ott azonnal döntés elé állította, hogy akkor most velem akar-e lenni, vagy vele? És az exem nálam döntött.
Kb 1 év múlva ugyan ez a csaj egy másik pasijával járt hasonlóan, szintén "miattam". Akkor sem tudtam hogy együtt vannak, azt srácot akkor láttam először. 1 órán belül szakítottak :(
Engem nem érdekelt,ki szexelt ezekkel a fiúkkal. Nem hinném hogy sok értelme van ezzel foglalkozni. Érdekes fordulatokat hozhat a sors.
4
Miért mekkora farka legyen?:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!