Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket tényleg érdekel a férfi szerszámának a mérete vagy ezt csak mi férfiak gondoljuk túl?
Figyelt kérdés
2021. jún. 10. 16:43
11/177 anonim válasza:
Férfiként és ennek a topiknak* az eredeti kiírójaként is az a véleményem, hogy nem számít egy normális nőnél.
Kompatibilitás kérdése az egész, ha a fizikai oldalát nézzük a dolgoknak. A lelki oldalán meg ha kellő mértékben meg van áldva érzelmi intelligenciával, akkor nem lesz probléma.
(Elmélet megy, csak még a gyakorlati kivitelezéssel vannak problémák nálam.
Tl;dr: Nem tudom mikor fogom legyőzni a fejemben létező akadályt. 😅)
*
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
12/177 anonim válasza:
Ez csak alkalmi kapcsolatoknál lehet téma. Ha valaki párkapcsolatot keres ez a kérdés fel sem merül, míg le nem kerül a ruha, ráadásul nem állunk készenlétben szabócentivel. Az, hogy összeillünk -e az még csak nem is (feltétlenül) a szerszám méretétől függ.
13/177 anonim válasza:
Túl van gondolva és tárgyalva ez a téma, elég egyértelműen.
15/177 anonim válasza:
Persze hogy érdekel, nekem fontos hogy átlagos legyen, kicsi/nagy nem jó.
16/177 anonim válasza:
Van már egy kis tapasztalatom. Amit túlgondoltok, hogy azt hiszitek, hogy minél nagyobbra vágyunk. Egyáltalán nem, de a méret és a forma nekem egyre fontosabb. Nem szeretek felnyársalva lenni, ezért egyáltalán nem akarom 17-18 cm-nél nagyobbat, de a tökéletes 15 körül van. De ennél tényleg sokkal fontosabb a vastagság, mert érzésre az a jó, ha kitölt és látványra se elég vonzó egy kis giliszta. A forma se mindegy, mert a lefelé hajló nem okoz túl jó érzést, a G pontot nem tudja stimulálni szemből.
18/177 anonim válasza:
Engem a legkisebb mértékben sem érdekel, sosem értettem ezt a nagy hű-hót. 23/l
19/177 anonim válasza:
mindegy mekkora, csak ne legyen kicsi
20/177 anonim válasza:
Azért számít mert hiába szeretek valakit ha a szex nem jó vele.14 és 18 között jó,ha nem vékony.Viszont az alatt nem igazán élvezetes,legalábbis nekem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!