Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket tényleg érdekel a férfi szerszámának a mérete vagy ezt csak mi férfiak gondoljuk túl?
Figyelt kérdés
2021. jún. 10. 16:43
61/177 anonim válasza:
van aki amúgy szereti a tág nőket kis farokkal is.. ez is egy fajta fétis bár kevesen halottak róla szerintem .
62/177 anonim válasza:
Engem például érdekel a pasi intim mérete akivel ismerkedek, mert a nagyobb méretet kedvelem. 26/n
63/177 anonim válasza:
62. Akkor egy poni szerszám sem okozna gondot ezek szerint ?
64/177 anonim válasza:
Nyilván érdekel. Nem egy minipénisszel szexelve akarom leêlni az életem. Szerencsére a páromnak nincs gondja ilyen téren:))) tökéletes a mérete számomra! (18cm). Se túl nagy, se túl kicsi. Pont jó!
65/177 anonim válasza:
64. benned is egy alagút van ha az elfér.
66/177 anonim válasza:
Van aki a farokméretét a s*gglyukától méri. Mi a standard mérési szabály?
Csak azért kérdezem, hogy megfelelek-e, vagy vessem magam a vonat alá amiért ilyen értéktelennek születtem. Már mint ha nincs meg az etalon méretem.
67/177 anonim válasza:
66. Használni kell tudni.. átlag f.
68/177 anonim válasza:
Ez sem igaz ilyen formán. Sok nő csak fekszik mint egy darab fa. Ott hogy használod jól?
69/177 anonim válasza:
68. Olyankor kell gyorsan elvégezni a dolgodat, aztán elgondolkodhat majd rajta neki miért nem volt jó .
70/177 anonim válasza:
Akkor is te leszel a hunyó! 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!