Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok titeket tényleg érdekel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket tényleg érdekel a férfi szerszámának a mérete vagy ezt csak mi férfiak gondoljuk túl?

Figyelt kérdés

2021. jún. 10. 16:43
 161/177 anonim ***** válasza:
29%
A milyensege erdekel, nem a merete!!! Formaja, szine, selymes-e. Nem, nem meleg ferfi vagyok. De a meretrol szakadj mar le.
2024. márc. 16. 19:57
 162/177 anonim ***** válasza:
36%
Nekem sajnos nem jó a “nagy”, mert kissé rövid, hátrahajló és szűk a hüvelyem, utóbbi azért, mert sokat intimtornáztam. Naggyal tud nagyon fájni és ettől egy kapcsolat is bukó. Másrészt a nagy többséghez tartozva én is csiklón megyek el, tehát kielégülési szempontból összesen annyi az elvárás, hogy érezzek valamit a hüvelyemben, de egy ujj méretű már erre alkalmas, nem kell semmilyen extra mozgás, csak annyi, hogy érezzem, de ne okozzon fájdalmat. Szerintem ezt a méregetést ti találtátok ki, aki látott már hús-vér nőkből egy random merítést, az látta, hogy mindenki más és a nők max.udvariasságból dicsérgetik a méretét, magukban meg fohászkodnak, hogy ne törje őket fasírttá a dákó.
2024. márc. 17. 05:30
 163/177 anonim ***** válasza:
43%

"aki látott már hús-vér nőkből egy random merítést, az látta, hogy mindenki más és a nők max.udvariasságból dicsérgetik a méretét, magukban meg fohászkodnak, hogy ne törje őket fasírttá a dákó"

ne legyen olyan erzese a nonek mint ha a kettes metro csapodott volna bele ! xdd

2024. márc. 17. 12:52
 164/177 anonim ***** válasza:
31%

Kinek mi, nekem nem kéne kis szerszámos férfi, egyszerűen csak a nagy és méretes kell, még akkor is ha azzal kicsit nehezebb az ágyban.

Persze mindenki más, de nem izgat ami 17 és/vagy alatt van.

Más ismerőseim is így vannak ezzel, persze van egy két kivétel, de azok azok a nők akik sz*pni is kesztyűben szoktak, ünnepeken.

2024. márc. 17. 13:55
 165/177 anonim ***** válasza:
0%
164, Az lehet, hogy akinek akkora a vaginája, hogy észrevétlenül átmegy rajta a szegedi IC, vagy mert most szülte a 12. lurkót, vagy mert másfél mázsás hústorony vagy csak lusta edzeni, na ez talán az a halmaz, akinek csak a nagykukás szemeteszsák az elég nagy óvszer…
2024. márc. 17. 14:52
 166/177 anonim ***** válasza:
93%

165, ez hogy jött ide? 😄 Lehet hogy rosszul esik, de vannak olyanok akik szűkek és fájdalmat okoz a rendes méretű pénisz, még is ezt szeretik.

Nem kell kitágultnak lenni ehhez 😘

2024. márc. 17. 22:33
 167/177 anonim ***** válasza:
59%
Ti gondoljátok túl. Engem személy szerint nem érdekel. Láttam mikropéniszt testközelből és jó nagyot is. Mindkettőnek a tulajdonosa érdekelt. De első éjszakán a mostani páromét se csekkoltam le, minek...? Szeretem őt és átlag méret jár vele. Küszködnöm legalább nem kell, mint a nagyobbal.
2024. ápr. 2. 20:12
 168/177 anonim ***** válasza:
86%

Nekem meg a nagy felel meg.

Azt hiszem nem véletlen mentem feleségül a férjemhez. Eddigi legnagyobb amivel találkoztam.

2024. ápr. 2. 21:00
 169/177 anonim ***** válasza:
0%
Biztos mikropénisz volt az, vagy csak ilyen 12-13 cm?
2024. ápr. 3. 11:05
 170/177 anonim ***** válasza:
82%

Olyat én is láttam már , olyan volt mint a kisujjam.

Volt egy másik az meg olyan vékony volt hogy én szégyelltem magam helyette.

Mint a Pick virsli.

2024. ápr. 3. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!