Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket tényleg érdekel a férfi szerszámának a mérete vagy ezt csak mi férfiak gondoljuk túl?
Figyelt kérdés
2021. jún. 10. 16:43
141/177 anonim válasza:
Én mindig azt mondogattam, hogy nekem mindegy, mekkora, nem baj, ha kisebb stb. Ezt alaposan átértékeltem, mikor megismertem a férjemet 😁 beláttam, hogy nekem a nagyobb bizony SOKKAL jobb érzés.
Ez szubjektív tapasztalat, nem állítom, hogy más is így érzi, plusz ezzel együtt sem utasítanék el egy pasit (ha szingli lennék nyilván) méret alapján, mert nem ez a fő rendező elv egy kapcsolatban.
De ha már erre irányult a kérdés, nálam biza ez a helyzet.
143/177 anonim válasza:
Kellemes meglepetés, ha átlagon felüli, de nem ez dönti el a folytatást.
144/177 anonim válasza:
A kemia az erintes sok minden szamit..
145/177 anonim válasza:
igen fontos a szerszám....Hogy áll mennyire vastag ,mekkora..Es persze hogy használja 😏
146/177 anonim válasza:
Én személyszerint nem szeretem ha túl hosszú ,az már úgy fájdalmas ..
Utolsó voltam.
147/177 anonim válasza:
13cm vekony atkagos.mindenki bekajalta eddig, nem siratta meg meg a noket.
148/177 anonim válasza:
Nem tudom eldönteni, hogy ez a “megsíratás” pozitív vagy negatív értelemben van értelmezve.
149/177 anonim válasza:
Mi gondoljuk túl igen, de jobb lenne nem idegeskedni ezen. Ha valakinek mikropénisze van, de tudja használni a kezét, nyelvét és tud orgazmust okozni az már egy siker. Felesleges olyan dolgon aggódni, hogy esetleg csak 12 cm, azzal is lehet alkotni.
150/177 anonim válasza:
Ha beled szeretek nem a farkadba hanem a szemelyedbe szeretek bele. Ha sexre kelleaz hiaba van nagy ha nemtudod hasznalni vagy nem figyelsz a no igenyeire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!