Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket tényleg érdekel a férfi szerszámának a mérete vagy ezt csak mi férfiak gondoljuk túl?
Figyelt kérdés
2021. jún. 10. 16:43
121/177 anonim válasza:
Hát az én férjemé 15 cm álló helyzetbe.De nekem tökèletesen megfelel.És ezzel a mèrettel ki is tud elégiteni.
122/177 anonim válasza:
Csak annyira érdekel minket a f**z méret, mint nektek a mell méret nőknél. Szóval semennyire.. :) ugye nem ez a fontos egy kapcsolatban.
123/177 anonim válasza:
Kemény legyen az szerintem fontosabb es kevesebb ferfinek jon ossze . F
124/177 anonim válasza:
Azért ha átlagnál jóval kisebb az elég ciki nektek 😂
126/177 anonim válasza:
125: Végülis ha mindenki 5 centivel többet lóditott akit megkérdeztek, kijöhetett átlagnak a 18 is :D
127/177 anonim válasza:
Én speciel egy szűz no vagyok, soha nem akarok szexelni, szóval nekem aztán mindegy. De ha mondjuk belemennek egy szexmentes párkapcsolatba(aki ugye sajnos nem működik) akkor sem szeretnek egy 10 centis peniszu férfivel lenni mert tudom hogy az egyszerűen eredendő komplexust okoz a férfiaknak…
Bár az ellentettje sem jó, mert nyomult már rám teljesen nárcisztikus, komplexusos pasi, akinek a szülei vagyona mellett, az átlagnál nagyobb pöcse(sajnos küldött faszképet, azért tudom🤢) volt az egyetlen ami adott neki valamennyi álmagabiztossagot, ami miatt meg undorítóbb lett a viselkedése… szóval a feje tudja melyik a rosszabb
128/177 anonim válasza:
Meg az hogy azért ne görbüljön lefelé (jó ha ez van ez van, csak úgy nehezebb), mert akkor nem jó a forma. Oldalra oké, vagy felfelé.
129/177 anonim válasza:
Az én páromé elég nagy, nagyobb, mint a Monster energiaitalos dobozok. De a nyelvével is nagyon jó, így akkor is élvezném vele a szexet, ha kisebb lenne neki.
130/177 anonim válasza:
Engem speciel érdekel. Nem akarnék hosszútávon se minipéniszt (13cm), se túl nagyot ( 22cm). Mivel mindkettőhöz volt "szerencsém" korábban, így tudok mihez viszonyítani, egyik sem élvezetes számomra. A kettő közti normális méret teljesen rendben van. A páromnak 18cm, és tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!