Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem a súlyos féltékenységemet?
21 éves,mások szerint szép,szórakoztató lány vagyok,egy éve ért véget egy több éves,mérgező kapcsolatom,az exem egyfolytában féltékennyé tett,mert szórakoztatta. 3 hónapja vagyok együtt a mostani barátommal,aki a lehető összes módon kifejezi,hogy szeret,szavakban és tettekben egyaránt,igazán törődik velem.
Viszont az a problémám,hogy betegesen féltékeny vagyok.Egy hónapja borult először a bili,mert szexi instagram modelleket lájkolt,azt megbeszéltük,és abbahagyta.Mostani problémám,hogy a legjobb barátnője lány,aki évekkel ezelőtt tetszett neki,de bevallása szerint úgy néz már rá,mintha a testvére lenne.Az elején nem izgatott,de most egyre gyakrabban nyomaszt a gondolat: mi van,ha még mindig vonzódik hozzá,és én csak a szamár vagyok a ló helyett?
Nem beszéltünk még erről,mert nem akarom,hogy úgy érezze,el akarom szakítani a barátaitól,nem akarom a féltékenységemmel kinyírni ezt az egyébként szeretettel teli,szép kapcsolatot. Csak magamat kínzom azzal,hogy ilyeneken járatom az agyam.
Mit gondoltok,hogyan engedhetném el a féltékenységet és a velejáró szorongást? A pszichológus jelenleg nem opció.
Köszi az értelmes válaszokat!
#11 Azért nem opció a pszichológus,mert jelenleg nincs saját jövedelmem,a családom pedig nem támogatna abban,hogy kezelésre járjak (sarlatánságnak tartják,és rettent lenézik azt,aki "apró problémákkal" pszichológushoz jár). Pontosan mit értesz családállítás és pszichodráma alatt? Mindenre nyitott vagyok,nagyon szeretnék megszabadulni az állandó bizonytalanságtól és szorongástól.
Köszönöm,hogy írtál.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!