Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnétek olyan lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan lánnyal akinek a bátyja börtönben van fegyveres rablásért és súlyos testi sértésért?18/L

Figyelt kérdés
2020. dec. 21. 20:51
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

Erre mondják h a család tagjaidat nem válogathatod meg de a barátaidat igen.

Egyébként nem kell elmondani senkinek se

Másrészt nem te tehetsz erről

2020. dec. 21. 20:53
 2/9 anonim ***** válasza:
58%
Nem. Először is az egész család problémás lehet, másrészt ha a bátyó szabadul és te a hugicáját tömögeted, az garantált torok elvágás. Szerintem nincs akkora hozadéka (előnye) az ügynek, mint amit kockáztatsz.
2020. dec. 21. 20:53
 3/9 A kérdező kommentje:
Normális család vagyunk és már 1000x elmondta hogy megbánta. Ismerni kéne az egész történetet de azt most itt nem írom le. Rossz döntést hozott,de ha nem így tesz lehet hogy most a temetőbe járnánk ki hozzá. Én nem török pálcát felette és szeretném ha a leendő párom sem tenné.
2020. dec. 21. 21:01
 4/9 anonim ***** válasza:
30%
Igen, de nem engedném a házamba a sittest.
2020. dec. 21. 21:07
 5/9 A kérdező kommentje:
Ő ebben a történetben sajnos csak egy áldozat.
2020. dec. 21. 21:10
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
A férjem apja emberölésért volt börtönben. Nem tartja vele a kapcsolatot, azt sem tudjuk hol él, vagy él-e még egyáltalán. A férjem és a testvére is diplomás, művelt, példás életet élő emberek. Egyébként az apja sem volt egy tanulatlan, suttyó bűnöző, de amit tett, azért nem bocsátott meg neki a család.
2020. dec. 21. 21:14
 7/9 anonim ***** válasza:
80%

"5/6 A kérdező kommentje:

Ő ebben a történetben sajnos csak egy áldozat."

Anyám még szűz.

2020. dec. 21. 21:31
 8/9 anonim ***** válasza:
82%

Nem. Alapvetően igyekszem kerülni azokat a csajokat, akiknek balhés családjuk van.

A bűnözők megbánásával kapcsolatban is szkeptikus vagyok. Igen, van olyan, aki megbánta a tettét, de szerintem többségüket csak a törvénytől való félelem tartja vissza attól, hogy megint bűnözzön.

Szóval bocsi, de nem.

2020. dec. 21. 21:38
 9/9 anonim ***** válasza:
2 es mitől lenne torok elvágás?a huga nem szexelhet senkivel vagy mi?vagy a saját hugát dugja és féltékeny?kiváncsi vagyok mit találsz ki.
2020. dec. 21. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!