Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha relatíve súlyos traumák értek gyerek- és kamaszkoromban, az lehet oka annak, hogy úgy érzem, gyengéd és érzelmes férfira van szükségem?
Úgy írod, mintha baj lenne ilyen típusú férfiakhoz vonzódni.
Igen, genetikailag az erősebb jellemek vonzóak. Ezt az evolúció jól belétek kódolta. Ugyanakkor sokan ütötték már meg a bokájukat ilyen férfiakkal.
Ha te sok lelkizésre, összebújásra, szeretgetésre vágysz, akkor ne a legnagyobb alfa hímet válasszad.
Ha jól értem, hogy durván bántak veled gyerekkorodban, akkor inkább az a vonal szokott bekövetkezni hogy a durva bánásmóddal tudsz "mit kezdeni". Mármint tudod, hogy rossz, de az ismerős, ezért arra fele húzol tudatalatt. Nem tudom, hogy az amit mondasz, mennyire fedi majd a valóságot, ha megtapasztalod az igazi szeretetet. Én például elméletben vonzónak tudom tartani, hogy őszintén szeressenek és gyengédek legyenek velem, de ezt követően gyakorlatban nagyon tud idegesíteni, nem teljesen tudok vele mit kezdeni. (igen, ezen dolgozok majd)
Majd ha a valóságban lesz közöd ilyen gyengéd pasihoz, akkor tudod megvizsgálni magad.
Már vártam egy ilyen kérdést feltevő nőre. Meglehetősen vonzó vagy a fogalmazási stílusod alapján. Miféle traumák értek? 😥
32F
Dehogy baj.
Én se szeretem az erőfitogtató hapsikat. Sokkal többet számít az értelem, jóindulatú személyiség.
Mindenkinek szüksége van a gyengédségre, mindenki vágyik rá. A probléma az, hogy a nők többsége abban reménykedig, hogy a rosszfiúkat annyira el tudják csábítani, hogy gyengédek lesznek velük. Még akkor is, mikor kapják a pofonokat meg a verést, meg a csicskáztatást.
Te is így vagy, csak neked tudat alatt van ez. Bevonzod azokat a típusokat, akik olyanok, mint az apád vagy az eddigi pasi próbálkozásaid.
Ebből csak úgy léphetsz ki, ha ezt tudatosítod magadban, ha megismered miből fakad ez a minta, és ha fel tudod dolgozni, illetve felül tudod írni helyes mintával. Csak így tudsz jó párt választani, azaz ha már készen állsz rá, amikor már egyedül is képes vagy boldognak lenni, amikor már nem a másik határozza meg, hogy ki vagy te, hogyan érzed magad, hanem te magad. Így találhatsz olyan párt, akivel összeillesz, akivel egyenrangúak és elfogadóak tudtok lenni egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!