A nagymama küzdhet az unokáért ha az anya súlyos pszichés beteg és leszázalékolt 51 százalékra, jelenleg a nagymama ideiglenes gyámja a gyereknek (5éves kislány)?
Mit akarsz kérdezni?
Ha a nagymama az ideiglenes gyám és az anya nem alkalmas gyereknevelésre, akkor marad nála. Ha az anya állapota lehetövé teszi a gyerek ellátását, akkor van esély, hogy hozzákerül.
Áh, emlékszem már, te vagy az, aki most magához venné a gyereket. Új kapcsolatban élsz, van két gyerek.
Nem indítottad még el a gyamhivatalnal a szülői felügyeleti jog iránti kérelmet ?
IDEIGLENES GYÁM!!!!!!! ezen a részen ne ugorjatok át nem végleges csak addig míg én rendezem az anyagi gondjaimat mivel ez rendeződött így én szeretném nevelni a gyermeket és nem egyedül hanem a jelenlegi párommal mivel az anyuka le mondott a betegségére hivatkozva a gyermek felügyeleti jogáról
én nem mondtam le csak ideiglenesen anyósomat bíztam meg a gyermek nevelésével ügyei intézésével
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!