Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy súlyos gyerek 15éves hogy lehetne romantikus ha borzasztóan fél a lányok válaszától?
Ez a fiú én volnék.
103kg (sajnos) 173cm és a csaj 16?cm. és kb 60-70körüli kg.
Kérlek hüjeséget ne kommenteljetek.
Egy ajándékot (ezüst nyaklán (8000ft-érték)) hogy adhatnék át úgy hogy ne bénázzak? (1hónapja ismerem és a csaj nem igen érez irántam bármit is,sőt egy kis gyereket már el is nevezett CicóSzabina-is :'( )
2 lánnyal ugyan ezt megtettem és mind a kettő utált azóta hogy odaadtam.
Mi lehet ennek az oka?
egészségi szempontból tényleg érdemes lenne leadni pár kilót
a nyakláncot semmiképpen ne add át!!! egy éve járok a barátnőmmel, és ilyet még én se vettem neki:D mondjuk nem is szereti az ilyesmit, de akkoris
ha ki szeretnéd mutatni az érzelmedet, virágot adj neki:) mondjuk azt a narancssárga tulipánt.. az nem olyan egyértelmű és erős inger mint a vörös rózsa, de virág ami mindenképpen jelent valamit
bár ha alig ismered, akkor inkább simán beszélgess vele
ezt a cicószabinát nem értem, de ha nem igen érez irántad bármit akkor SEMMIKÉPPEN NE ADD ÁT A NYAKLÁNCOT!!!! komolyan mondom, nagy égés lenne belőle
ezt a cicóizét fejtsd ki
Megvenni?
na ne. semmi képpen nem akarom őket megvenni mindössze szerettem volna kedves lenni.
a cicóbabó annyi hogy ő volt az 1.szerelme de suakítottak valamiért. azán egy másik jött vele is szakítottak aztán megint visszajött az első. és összejöttem. 80%-ban.
nem kell adni semmit, max elhívod valahová azt cső.
Én is régen 100 felett voltam 16 éves korom körül, most meg 75kg vagyok, és sokszor mekaptam már, h nem vagy csúnya, elég jól nézel ki.
Szóval a súlyoddal kezdhetsz valamit csak akarni kell.
Én a 8rugót a kocsimra költöttem volna, vagy vettem volna magamnak belőle egy ruhát.
akkor kérhetek valami igazán értékelhető tanácsot? (ezek is azok csak valami konkrétat)
hogy közeledjek a lányhoz?
am...
egyébként nagyon szeret focizni és rajzolni.
fiús némileg az öltözködése (de nagyon jól áll neki a fiús cuccok is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!