Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy súlyos gyerek 15éves hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy súlyos gyerek 15éves hogy lehetne romantikus ha borzasztóan fél a lányok válaszától?

Figyelt kérdés

Ez a fiú én volnék.

103kg (sajnos) 173cm és a csaj 16?cm. és kb 60-70körüli kg.

Kérlek hüjeséget ne kommenteljetek.

Egy ajándékot (ezüst nyaklán (8000ft-érték)) hogy adhatnék át úgy hogy ne bénázzak? (1hónapja ismerem és a csaj nem igen érez irántam bármit is,sőt egy kis gyereket már el is nevezett CicóSzabina-is :'( )

#Tragikus-szerelem
2012. nov. 30. 16:21
 1/10 anonim ***** válasza:
ne adj neki ilyen drága ajándékot, ha adni akarsz valamit, akkor valami apróságot, de ha ne érez irántad semmit, akkor inkább barátkozni próbálj vele
2012. nov. 30. 16:26
 2/10 anonim ***** válasza:
Mindenképp ildomos lenne lefogynod, mielőtt 30 évesen szívrohamban elhalálozol.
2012. nov. 30. 16:31
 3/10 A kérdező kommentje:

2 lánnyal ugyan ezt megtettem és mind a kettő utált azóta hogy odaadtam.

Mi lehet ennek az oka?

2012. nov. 30. 16:34
 4/10 anonim ***** válasza:

egészségi szempontból tényleg érdemes lenne leadni pár kilót

a nyakláncot semmiképpen ne add át!!! egy éve járok a barátnőmmel, és ilyet még én se vettem neki:D mondjuk nem is szereti az ilyesmit, de akkoris

ha ki szeretnéd mutatni az érzelmedet, virágot adj neki:) mondjuk azt a narancssárga tulipánt.. az nem olyan egyértelmű és erős inger mint a vörös rózsa, de virág ami mindenképpen jelent valamit

bár ha alig ismered, akkor inkább simán beszélgess vele

ezt a cicószabinát nem értem, de ha nem igen érez irántad bármit akkor SEMMIKÉPPEN NE ADD ÁT A NYAKLÁNCOT!!!! komolyan mondom, nagy égés lenne belőle

ezt a cicóizét fejtsd ki

2012. nov. 30. 16:37
 5/10 anonim ***** válasza:
Az a bajuk, hogy te azt hiszed, a szerelmet meg lehet vásárolni egy ezüstlánccal. Mondd csak, te hogy éreznéd magad, ha egy számodra nem túl szimpatikus lány drága ajándékot nyomna a kezedbe, miközben tudod, hogy semmit se akarsz tőle?
2012. nov. 30. 16:39
 6/10 anonim ***** válasza:
te kedveskedni akarsz a lánynak, de ezt ő tolakodásnak érzi, ezért, ne tedd, inkább barátkozz, sportolj, és pár év múlva hidd el tudni fogod hogyan kell a lányok nyelvén beszélni
2012. nov. 30. 16:42
 7/10 A kérdező kommentje:

Megvenni?

na ne. semmi képpen nem akarom őket megvenni mindössze szerettem volna kedves lenni.

a cicóbabó annyi hogy ő volt az 1.szerelme de suakítottak valamiért. azán egy másik jött vele is szakítottak aztán megint visszajött az első. és összejöttem. 80%-ban.

2012. nov. 30. 16:43
 8/10 anonim ***** válasza:

nem kell adni semmit, max elhívod valahová azt cső.

Én is régen 100 felett voltam 16 éves korom körül, most meg 75kg vagyok, és sokszor mekaptam már, h nem vagy csúnya, elég jól nézel ki.

Szóval a súlyoddal kezdhetsz valamit csak akarni kell.

Én a 8rugót a kocsimra költöttem volna, vagy vettem volna magamnak belőle egy ruhát.

2012. nov. 30. 17:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem úgy kell kedveskedni am h drága ajándékot veszel. Én az utóbbi időben sokat fejlődtem és értem, most vagyok 21 éves, és most lettem teljesen érett. Pár éve is az voltam, de most már sokkal nagyobb tapasztalat birtokába kerültem. Egy lánynak nem kell drága ajándékot adni, pláne nem elsőre. Kerülni fognak...
2012. nov. 30. 17:03
 10/10 A kérdező kommentje:

akkor kérhetek valami igazán értékelhető tanácsot? (ezek is azok csak valami konkrétat)

hogy közeledjek a lányhoz?

am...

egyébként nagyon szeret focizni és rajzolni.

fiús némileg az öltözködése (de nagyon jól áll neki a fiús cuccok is)

2012. nov. 30. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!