Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden ferfi eligenytelenedik egy kapcsolat alatt?
Sogornommel eleg jo a kapcsolatunk a minap epp beszelgettunk egy jot, ahol kibukott belole, hogy 3 ev es egy gyerek utan batyam teljesen eligenytelenedett.
Pl. bogracsoztak es fustszaggal, kormos es koszos labbal fetreng be az agyba kijelentve, hogy o nem akar furdeni mert mikor munkabol hazaert (bogracsozas elott) mar furdott.
Ugy kell raszolni kb mint egy gyerekre, hogy hazaerkezes utan mossa mar meg a kezet (ez csaladi osszejoveteleken is igy van), mert magatol nem csinalja.
Ha nem megy le elsore a wcbe a viz (elegge vizkoves mert regi a halozat) nem forsul vissza es nezi meg, hogy lement-e, volt olyan hogy mentem volna hasznalni a mosdot es a fekalias viz telibe ott allt a wckagyloba.
Keptelen a cigatettahamut a hamutaoba pockolni es hiaba van mar jobb ido, egyszeruen nem hajlando kimenni a beepitett teraszra dohanyozni, ezert vagy a wct vagy a furdot hasznalja.
Retkes munkascipobe vegigjarja a hazat, koszos kezzel belezabal a vacsoraba.
Sose pakol el maga utan, mondjuk vilag eletebe masok takaritottak es szedtek ossze a "romokat" utana.
Es ez csak par pelda volt.
Minden ferfivel ez tortenik amikor mar kenyelmesse valik neki a kapcsolat?
Arról nem írtál, hogy régen mennyire figyelt a tisztálkodásra.
Nem minden férfi ilyen, sőt. Itt mióta gyerek van, még többet mos kezet meg napi legalább 2x fürdik. Az elpakolás mondjuk már más téma, de az a kapcsolat elején se ment :)
Igen, minden kapcsolatban ahol együtt élnek kibuknak a konfliktusok, mert két individumnak kell alkalmazkodnia egymáshoz. Van, ahol napi szinten rengeteg vita lesz és nem tudnak engedni egymásnak.
Ez a férfi igénytelen lesz egy tipikus példa de akkor is csak az egyik fele a sztorinak.
Biztos a bátyádnak is van olyanja ami zavarja az együttélésben mert ilyen az együttélés. Főleg gyerekkel meg évek után. Masnem lehet azon gondolkodik, hogyan lett abból a kedves aranyos szeretnivaló lányból ez a kötekedős házi sárkány, hogy egy másik tipikus problémát mutassak.
Nem, ez egyáltalán nem igaz minden férfira.
Az én párom mindig nagyon ügyel a higiéniára és szereti a rendet, tisztaságot, pedig már 10 éve együtt vagyunk.
Ez szerintem inkább emberi tulajdonság, és igaz lehet a nőkre is, ha olyanok, hogy hajlamosabbak arra, hogy elhagyják magukat.
Én pl. nem egy barátnőmön észrevettem, hogy amíg egyedül voltak, rengeteget foglalkoztak a külsejükkel, de párkapcsolatban 1-2 éven belül "leépültek". Felszedtek jó pár kilót, abbahagyták a sportot, ritkábban mennek fodrászhoz, és nagyon ritkán öltöznek fel csinosan. Azt nem mondanám, hogy igénytelenek, de elhagyták magukat a párkapcsolat alatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!