Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden ferfi eligenytelenedik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden ferfi eligenytelenedik egy kapcsolat alatt?

Figyelt kérdés

Sogornommel eleg jo a kapcsolatunk a minap epp beszelgettunk egy jot, ahol kibukott belole, hogy 3 ev es egy gyerek utan batyam teljesen eligenytelenedett.

Pl. bogracsoztak es fustszaggal, kormos es koszos labbal fetreng be az agyba kijelentve, hogy o nem akar furdeni mert mikor munkabol hazaert (bogracsozas elott) mar furdott.

Ugy kell raszolni kb mint egy gyerekre, hogy hazaerkezes utan mossa mar meg a kezet (ez csaladi osszejoveteleken is igy van), mert magatol nem csinalja.

Ha nem megy le elsore a wcbe a viz (elegge vizkoves mert regi a halozat) nem forsul vissza es nezi meg, hogy lement-e, volt olyan hogy mentem volna hasznalni a mosdot es a fekalias viz telibe ott allt a wckagyloba.

Keptelen a cigatettahamut a hamutaoba pockolni es hiaba van mar jobb ido, egyszeruen nem hajlando kimenni a beepitett teraszra dohanyozni, ezert vagy a wct vagy a furdot hasznalja.

Retkes munkascipobe vegigjarja a hazat, koszos kezzel belezabal a vacsoraba.

Sose pakol el maga utan, mondjuk vilag eletebe masok takaritottak es szedtek ossze a "romokat" utana.

Es ez csak par pelda volt.

Minden ferfivel ez tortenik amikor mar kenyelmesse valik neki a kapcsolat?

2021. máj. 28. 10:03
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
97%
Szóljál a testvérednek, hogy ne legyen ilyen igénytelen állat, mert undorító. Nem, nem normális, hogy eligénytelenedik valaki egy kapcsolatban (ez nem kényelmesség!), de nőknél-férfiaknál egyaránt előfordul.
2021. máj. 28. 10:07
 2/25 anonim ***** válasza:
42%
El. Eleinte hangoztatják "én nagyon tiszta vagyok" , majd kb fél évvel később már se rendszeres fürdés, se fogmosás...
2021. máj. 28. 10:15
 3/25 anonim ***** válasza:
94%

Arról nem írtál, hogy régen mennyire figyelt a tisztálkodásra.

Nem minden férfi ilyen, sőt. Itt mióta gyerek van, még többet mos kezet meg napi legalább 2x fürdik. Az elpakolás mondjuk már más téma, de az a kapcsolat elején se ment :)

2021. máj. 28. 10:17
 4/25 anonim ***** válasza:
98%
Azért nem mindegyik. Van, aki alapból ilyen, de azzal nem kell összeállni.
2021. máj. 28. 10:17
 5/25 anonim ***** válasza:
50%
Alapból ilyen mocskosak és igénytelenek, van amelyik kevésbé, amit leírsz undorító, de átlag körüli szerintem. Persze van pedáns, környezetére, önmagára igényes, meg nőben az ellenkezője, de a sztereotípia nem véletlen, alátámasztja a gyakorlat: már az egyetemen a kollégiumban rendetlen, büdös, mocskos a szobájuk, a lányoké tiszta, rendezett. Ha öregek és egyedül maradnak, akkor jellemző, hogy a vénasszonyoknál tisztaság van és rend, a vénemberek ott is koszosak, büdösek, elhanyagoltak. 1 éves kajamaradék, mosatlan ruhák, kakás, pisiköves vécé (és környéke ugye).
2021. máj. 28. 10:20
 6/25 anonim ***** válasza:
35%

Igen, minden kapcsolatban ahol együtt élnek kibuknak a konfliktusok, mert két individumnak kell alkalmazkodnia egymáshoz. Van, ahol napi szinten rengeteg vita lesz és nem tudnak engedni egymásnak.

Ez a férfi igénytelen lesz egy tipikus példa de akkor is csak az egyik fele a sztorinak.

Biztos a bátyádnak is van olyanja ami zavarja az együttélésben mert ilyen az együttélés. Főleg gyerekkel meg évek után. Masnem lehet azon gondolkodik, hogyan lett abból a kedves aranyos szeretnivaló lányból ez a kötekedős házi sárkány, hogy egy másik tipikus problémát mutassak.

2021. máj. 28. 10:22
 7/25 anonim ***** válasza:
92%

Nem, ez egyáltalán nem igaz minden férfira.

Az én párom mindig nagyon ügyel a higiéniára és szereti a rendet, tisztaságot, pedig már 10 éve együtt vagyunk.

Ez szerintem inkább emberi tulajdonság, és igaz lehet a nőkre is, ha olyanok, hogy hajlamosabbak arra, hogy elhagyják magukat.

Én pl. nem egy barátnőmön észrevettem, hogy amíg egyedül voltak, rengeteget foglalkoztak a külsejükkel, de párkapcsolatban 1-2 éven belül "leépültek". Felszedtek jó pár kilót, abbahagyták a sportot, ritkábban mennek fodrászhoz, és nagyon ritkán öltöznek fel csinosan. Azt nem mondanám, hogy igénytelenek, de elhagyták magukat a párkapcsolat alatt.

2021. máj. 28. 10:44
 8/25 anonim ***** válasza:
97%
Szerencsére ez nem minden férfira igaz.
2021. máj. 28. 10:49
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Inkább van az a típus, aki alapból igénytelen. Friss kapcsolatban kicsit összeszedi magát, mutatja a szép arcát, aztán mikor nyeregben van visszavedlik a koszos bunkóvá, aki mindig is volt. Ha világ életében mások pakoltak utána, nem most fog ez megváltozni. A sógornőd kiabálhat meg veszekedhet, de végső soron úgyis megszokik vagy megszökik.
2021. máj. 28. 10:50
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is nem megváltozott, hanem mindig ilyen volt. Kapcsolat elején jobban odafigyelt, most hogy már megteheti nem érdekli. Nincs igénye a tisztaságra.
2021. máj. 28. 11:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!