Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden ferfi eligenytelenedik egy kapcsolat alatt?
Sogornommel eleg jo a kapcsolatunk a minap epp beszelgettunk egy jot, ahol kibukott belole, hogy 3 ev es egy gyerek utan batyam teljesen eligenytelenedett.
Pl. bogracsoztak es fustszaggal, kormos es koszos labbal fetreng be az agyba kijelentve, hogy o nem akar furdeni mert mikor munkabol hazaert (bogracsozas elott) mar furdott.
Ugy kell raszolni kb mint egy gyerekre, hogy hazaerkezes utan mossa mar meg a kezet (ez csaladi osszejoveteleken is igy van), mert magatol nem csinalja.
Ha nem megy le elsore a wcbe a viz (elegge vizkoves mert regi a halozat) nem forsul vissza es nezi meg, hogy lement-e, volt olyan hogy mentem volna hasznalni a mosdot es a fekalias viz telibe ott allt a wckagyloba.
Keptelen a cigatettahamut a hamutaoba pockolni es hiaba van mar jobb ido, egyszeruen nem hajlando kimenni a beepitett teraszra dohanyozni, ezert vagy a wct vagy a furdot hasznalja.
Retkes munkascipobe vegigjarja a hazat, koszos kezzel belezabal a vacsoraba.
Sose pakol el maga utan, mondjuk vilag eletebe masok takaritottak es szedtek ossze a "romokat" utana.
Es ez csak par pelda volt.
Minden ferfivel ez tortenik amikor mar kenyelmesse valik neki a kapcsolat?
#11, 7-es vagyok: az teljesen más, ha beteges féltékenység vagy birtoklási vágy áll a dolog mögött. Az borzasztó, és az ilyeneket nem tudom megvetni, csak sajnálni a párjuk miatt.
Igazából, arra gondoltam, hogy sokan a párkapcsolat kényelmében vesztik el az igényességüket. "Van valakim, most már jó vagyok" - és ennek okán elhanyagolják magukat. Pedig hát, a másiknak akarunk a leginkább tetszeni. Legalább is szerintem.
Ez a társadalom hibája is, hogy mindig pátyolgatják a fiúkat. Nem csoda ha megszokják, hogy felőlük semmi elvárás nincs e téren.
"A fiúk már csak ilyenek". " Azért verekszik, mert tetszel neki". "A fiúk lehetnek rendetlenek, beszélhetnek csúnyán, cigizhetnek, finghatnak, büföghetnek, de hogy néz már ki, hogy te lány létedre ugyanezeket csinálod? "
"A fiúknak nem számít, ha nem tudnak főzni, mosni, takarítani, az a te dolgod, mert te nő vagy."
Testszőrzet férfin? Az a jó, az a normális. Testszőrzet nőn? Igényleten, unhigiénikus.
Micsoda?? 2szer fürdik egy nap és a haját, szakállát is ápolja férfiként, sőt még dezodort/parfümöt is használ? Micsoda b.zi...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!