Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden ferfi eligenytelenedik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden ferfi eligenytelenedik egy kapcsolat alatt?

Figyelt kérdés

Sogornommel eleg jo a kapcsolatunk a minap epp beszelgettunk egy jot, ahol kibukott belole, hogy 3 ev es egy gyerek utan batyam teljesen eligenytelenedett.

Pl. bogracsoztak es fustszaggal, kormos es koszos labbal fetreng be az agyba kijelentve, hogy o nem akar furdeni mert mikor munkabol hazaert (bogracsozas elott) mar furdott.

Ugy kell raszolni kb mint egy gyerekre, hogy hazaerkezes utan mossa mar meg a kezet (ez csaladi osszejoveteleken is igy van), mert magatol nem csinalja.

Ha nem megy le elsore a wcbe a viz (elegge vizkoves mert regi a halozat) nem forsul vissza es nezi meg, hogy lement-e, volt olyan hogy mentem volna hasznalni a mosdot es a fekalias viz telibe ott allt a wckagyloba.

Keptelen a cigatettahamut a hamutaoba pockolni es hiaba van mar jobb ido, egyszeruen nem hajlando kimenni a beepitett teraszra dohanyozni, ezert vagy a wct vagy a furdot hasznalja.

Retkes munkascipobe vegigjarja a hazat, koszos kezzel belezabal a vacsoraba.

Sose pakol el maga utan, mondjuk vilag eletebe masok takaritottak es szedtek ossze a "romokat" utana.

Es ez csak par pelda volt.

Minden ferfivel ez tortenik amikor mar kenyelmesse valik neki a kapcsolat?

2021. máj. 28. 10:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
96%
7 mondasz valamit, de ennek a férfiak beteges féltékenysége is oka lehet. Velem épp ugyanez történt, a vége felé már se sminkelést, se csinosabb ruhákat vagy túl sok sportot nem lehetett bevetni, mert akkor jött a "téged csak a külsősegek érdekelnek", "biztos van valakid", "ebből már kinőttél" és hasonlók duma.
2021. máj. 28. 11:42
 12/25 anonim ***** válasza:
8%

A nők meg elhíznak.

Ez van.

Amúgy meg nem kötelező házasodni, meg párkapcsolatban élni.

2021. máj. 28. 13:22
 13/25 anonim ***** válasza:
84%
12 a palik mocskosak és elhíznak. A nők a kapcsolatban pár év múlva kövér gazdasszonyok akik a malacnak az ólban töltik a vályút meg pucolják alóla az ólat, mert kb. maga alá sz.rk. Emellett az a programja, hogy van. Az utolsó mondatodra egyre több nő rájön, egyre fiatalabban. Ez van.
2021. máj. 28. 13:39
 14/25 anonim ***** válasza:
46%

#13 te se voltál soha életedben egyetemi/főiskolás koleszban... :D

Egyébként nem, nem minden férfi ilyen. Sőt, egyetlen ismerősöm sincs, aki nem tisztálkodik minden nap. Vagy nem húzza le a wc-t rendesen... én még az ülőkét is felhajtom lehúzáshoz, majd vissza lehajtom. Ez pusztán alapvető logikán múlik.

2021. máj. 28. 13:46
 15/25 anonim ***** válasza:
80%
14 Te viszont igen ezek szerint, takarítani jártál a kollégiumba és ezért hiteles, hitelesebb a te kijelentésed, mint az enyém, jól értem? Az ülőkefelhajtásod gondolom munkahelyről a mindennapjaidba ívódott szokás, szerintem tök jó. Csak így tovább!
2021. máj. 28. 13:57
 16/25 anonim ***** válasza:
30%

#15 nem takarítani jártam oda, ott éltem pár évet, mint elég sok ember, aki felsőoktatásban tanult. Koedukált szintek voltak, wc-k, zuhanyzók stb... A mi szintünkön volt a szolárium is. Úgy hogy a tapasztalataim leginkább abból vannak, hogy átéltem. :))

Egyébként az ülőkefelhajtogatást nem a munkahelyről szedtem össze, hanem egész egyszerűen magamtól fogtam fel.

2021. máj. 28. 14:08
 17/25 anonim ***** válasza:
51%
Nem mind, de a többség igen. Bele van ivódva a génjeikbe az igénytelenség.
2021. máj. 28. 14:16
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Azon a szinten vagytok mint az unokahugom ovis korában aki azt mondta nem szereti a fiúkat mert verekedősek és büdösek. Felnőtt írástudó nők fejéből 😛👏
2021. máj. 28. 14:45
 19/25 anonim ***** válasza:
87%
Na tessék, jövök itt az egyetemi kollégiummal, erre kiderül, hogy már egy ötévesnek is megvan az élettapasztalata, a fiúk már az ő korosztályában is büdösek. Tudtam, hogy későn érő típus vagyok, de ez mellbe vágott:-/ B+ ezekkel nem utólag történik valami, ezek így születnek :-0 (van kivétel, lásd a vécédeszkás csávót, az is pedáns)
2021. máj. 28. 14:53
 20/25 anonim ***** válasza:
46%
Én sok minden vagyok, de pedáns biztos nem. Csak van egy alapvető igényszintem. Bár az asszony szerint lenne még mit javítani rajta. :D
2021. máj. 28. 14:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!