Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nem szeretnek biciklizni?
Lehet hogy tévesen vontam le a fenti következtetést, de
Eddigi barátnőim közül senki nem akart eljönni egy lazább biciklitúrára. Ha tehetném én minden nap mennék, de csak hétvégente szoktam. Pedig milyen jó lett volna valamelyik barátnőmmel elmenni egyet tekerni, útközben fagyizni stb...
De nem tudtam meggyőzni őket :S
Miért van ez? Van itt egyáltalán olyan lány aki szeret biciklizni? Sok egyszerre kb 50km?
18/F
50km naponta azért már rengeteg. Én talán 10-12-t szoktam délelőttönként, de ebben a melegben az is bőven sok.
És ahogy a többiek is írták, ne akard a barátnőidet rögtön 50km-es túrára hívni, mert nem fogják bírni. Szépen, fokozatosan kell rávezetni erre valakit, hogy felkészüljön rá a szervezete.
15.42
ööhh..hirtelen 3 gondolatom is van a tekerésre..és az is köztük van!..
utolsó!
te hülye vagy!
hogy lenne lány, te elmebeteg!
elolvastad egyáltalán a kérdést???
amúgy én szeretek biciklizni, de 20km után sajna elkezd sajogni az alfelem az ülés miatt.50km elsőre sok!
15/L
15.50
igen, lány vagyok!!
az utána következőnek pedig tényleg utána kéne olvasnod,a dolgoknak, mert nem is a kérdezővel beszélt, apuskám!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!