Miért szeretnek a 90-100as táblánál biciklizni?
Teljesen igazad van.
Én éltem külföldön,ahol mindenhol külön biciklisút volt nekik és SOSEM azt használták,hanem nekem kellett őket kocsival kerülgetni.
De tudod,ha szólsz ellene akkor a critical mass majd jól tüntetni fog ellened,mert a bicikliseknek is már jogaik vannak és nem kötelességeik.
Tudod mint a gyalogosoknak.Valami érdekszövetség vagy mi egyszer nyilatkozott h a gyalogosokat nehezen engedik át az autósok a zebrán.Arról már nem nyöszörgött hogy az autósoknak is sok bajuk van a gyalogossal mert ők nem csak a kijelölt helyen kolbászolnak át,hanem mindenhol másutt is.Előszeretettel,ha öreg és alig bír már mozogni is szerencsétlen,vagy ha kamasz és zenét hallgat és nem figyel vagy amitől frászt kapok az a kismamák a babakocsival...
De tudod nekik mindent szabad,mert ők a kisebbség.
a kerékpáros külön állatfaj. ő a kresz fölött áll. rá nem vonatkozik a STOP, a behajatani a tilos az egyirányú utca szabálya, a megállni tilos, a várakozni tilos, a parkolni a tilos, nem vonatkozik rá az elsőbbségadás kötelező.
persze csak amig lutra albummá nem lapitják őket
Te majom biciklis majom...milyen környezetszennyező sza rról beszélsz mi???
Ami hozza neked minden nap a kenyeret,meg a tejet meg a ruhát,meg a sza ros biciklidet külföldről,mi???
Azé' mer ' neked csak biciklire van pénzed dögöljön meg a másik,mi???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!