Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért szeretnek a 90-100as...

Miért szeretnek a 90-100as táblánál biciklizni?

Figyelt kérdés
Egyszer már láttam itt ilyen kérdést csak nem találom. Amikor világos van akkor jobb mert észreveszed. Kamionos vagyok és nagyon tudnak idegesíteni főleg amikor köd is van meg kimegy az út közepére. Múltkor ha pár másodperccel később veszem észre halott lenne. Egyből ledudáltam az útról. Mire jó ez? Máshol nem tudnak?
2010. okt. 30. 20:55
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Mert megtehetik.
2010. okt. 30. 21:03
 2/23 anonim ***** válasza:
Megértem a problémád! De nem igazán tudnak máshol. Két falu között a földúton esetleg. Lehet, hogy jobb nekik, ha kockáztatnak.
2010. okt. 30. 21:37
 3/23 anonim ***** válasza:

Teljesen igazad van.

Én éltem külföldön,ahol mindenhol külön biciklisút volt nekik és SOSEM azt használták,hanem nekem kellett őket kocsival kerülgetni.

De tudod,ha szólsz ellene akkor a critical mass majd jól tüntetni fog ellened,mert a bicikliseknek is már jogaik vannak és nem kötelességeik.

Tudod mint a gyalogosoknak.Valami érdekszövetség vagy mi egyszer nyilatkozott h a gyalogosokat nehezen engedik át az autósok a zebrán.Arról már nem nyöszörgött hogy az autósoknak is sok bajuk van a gyalogossal mert ők nem csak a kijelölt helyen kolbászolnak át,hanem mindenhol másutt is.Előszeretettel,ha öreg és alig bír már mozogni is szerencsétlen,vagy ha kamasz és zenét hallgat és nem figyel vagy amitől frászt kapok az a kismamák a babakocsival...

De tudod nekik mindent szabad,mert ők a kisebbség.

2010. okt. 31. 14:47
 4/23 A kérdező kommentje:
Na akkor fszom a kisebbségbe. De ha elütik őket akkor meg úgyis az a hibás aki vezetett. Főleg amikor éjszaka a sötétbe jönnek a kocsmából.
2010. okt. 31. 20:59
 5/23 anonim ***** válasza:
37%

a kerékpáros külön állatfaj. ő a kresz fölött áll. rá nem vonatkozik a STOP, a behajatani a tilos az egyirányú utca szabálya, a megállni tilos, a várakozni tilos, a parkolni a tilos, nem vonatkozik rá az elsőbbségadás kötelező.

persze csak amig lutra albummá nem lapitják őket

2010. nov. 1. 18:15
 6/23 anonim ***** válasza:
egyébként ha rajtam múlna akkor a bicikliseknek kötelező kreszvizsgát vezetnék be. ezen felül évente kötelező műszaki ami a fékek állapotát teszteli valamint a gumikat. ezen felül pedig mindegyikre rendszámot és állandó első-hátsó világitóberendezést rakatnék rájuk amit ugyanugy kéne használniuk mint az autósoknak. Az ittas bicikizésér pedig kőkemény bűntetést szabnék ki.
2010. nov. 1. 18:18
 7/23 anonim ***** válasza:
46%
biciklisként kommentelek azért mert nincs bicikli ut akkor holl a p..ban tekerjünkk. megasztán a kamionosok ugyis csak a levegőt szennyezik azzal a szarral és ha esetleg elrántják a kormányt bele az árokba tiszta haszon. waahahahahahahahaa
2010. nov. 2. 12:17
 8/23 A kérdező kommentje:
az útSZÉLÉN te birka amúgy ha van nektek út akkor se ott mentek szóval tökmind1...megaztán a biciklisek úgyis csak útba vannak azzal a szarral és ha esetleg elütjük őket tiszta haszon. wahahahhaaha
2010. nov. 2. 19:22
 9/23 anonim ***** válasza:

Te majom biciklis majom...milyen környezetszennyező sza rról beszélsz mi???

Ami hozza neked minden nap a kenyeret,meg a tejet meg a ruhát,meg a sza ros biciklidet külföldről,mi???

Azé' mer ' neked csak biciklire van pénzed dögöljön meg a másik,mi???

2010. nov. 3. 03:01
 10/23 A kérdező kommentje:
amúgy meg ha minden kamion az árokba megy és meghal akkor nem is lesz aki vigye az anyagot
2010. nov. 3. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!