Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a nő a férfiak ideálja, jól sejtem?
Figyelt kérdés
Hihetetlen házias, főz, mos, takarít, szült egy gyereket, ennek ellenére nádszál karcsú (valószínűleg nem a fitness edzőknek köszönhetően..)
20 ezer forintból bevásárol egy hónapra, minden ami akciós
Hatalmas, természetes mellek
Látszólag, és valószínűleg egy egyszerű, könnyű természetű nő
Ennyi alapján lesz valaki az alomnod? Olcsón bevásárol és tud főzni. És még a nőkre mondják, hogy anyagiasak
2021. máj. 6. 18:30
12/24 anonim válasza:
Elég lelakott feje van. Amúgy a feleségem kettőt szült, és ő is vékony, ez azért nem akkora kuriózum. Mondjuk nem vásárol be 20 ezerből egy hónapra 😂
2021. máj. 6. 18:31
13/24 anonim válasza:
És természetesen prostikat megszégyenítően jó az ágyban.
2021. máj. 6. 18:44
14/24 anonim válasza:
Se külsőre, se megnyilvánulásra nem mondanám ideálnak. Sőt.
2021. máj. 6. 18:47
15/24 anonim válasza:
Neki két gyereke van, csak hogy pontosak legyünk. És az sem igaz, hogy 20 ezerböl kihozza a bevásárlást. Olcsón, de nem 20 ezerböl. Amúgy nekem szimpatikus, a gyerekekkel is törödik, de hogy álomnö-e azt nem tudom, mert én is nö vagyok.
2021. máj. 6. 19:03
16/24 anonim válasza:
Átlagos tipikus nő, nem álom. Nyilván valakinek ő az álom pl a férjének. Aranyos, tipikus, gondoskodó anyuka. Azt megnézem valaki havi szinten, hogy hozza ki a bevásárlást 20 ezerből. Kb egy bevásárlás nálam 10 ezer Ft. :O
2021. máj. 6. 19:56
17/24 anonim válasza:
Úristen. NAGYON nem. XD Ilyen használt anyuka effektje van, már bocs. Bevásárlásnál meg csóróknak a lényeg, h mindenből akciós. Nálam az, h egészséges ételek precízen legyenek megcsinálva, minőségi módon. És a csaj baromi unalmas és baromi átlagos. Szóval egyáltalán nem. Nem is értem h gondoltad ezt, h a férfiak többségének ez álom lenne. Annyira egyértelműen nem az.
Én fiatalabb vagyok, de pl. nekem ő egy álomcsaj féleség lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!