Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a nő a férfiak ideálja, jól sejtem?
Hihetetlen házias, főz, mos, takarít, szült egy gyereket, ennek ellenére nádszál karcsú (valószínűleg nem a fitness edzőknek köszönhetően..)
20 ezer forintból bevásárol egy hónapra, minden ami akciós
Hatalmas, természetes mellek
Látszólag, és valószínűleg egy egyszerű, könnyű természetű nő
Azért minden férfinek más az ízlése és más a fontos.
Ha meg a tipikus sírópicsogó nőgyűlölőkről beszélünk, nekik nem lesz ez a nő szimpatikus, mert "mi az, hogy a párját kűtte le a Tescóba, neki kéne lemenni, ő a nő" meg "fujj, mi ez a retek fej, ennél én sokkal jobbat érdemlek", akkor is, ha ő maga fejbre rondább, mint Quasimodo :D.
Nekem nem jön be..
Kifejezetten nem szeretem a nágy mellet mert idővel derékfájós lesz és panaszkodik,hogy nem tud hason aludni.
Én egy kedves,vicces,gondoskodó csajt keresek aki olyan kiváncsi természet mint én, mindent is ki akar próbálni. Szeret jókat főzni és enni.
Természetesen segítek a főzesben a háztartásban és a gyerekkel is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!