Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire letorzult a mai férfiak ideálja a nőket illetően? (VV Hunor szerint csak a plasztik nők szépek)
Az a srác hunor egy egész normális,csendes,aranyos fiú. Erre még ő is azt mondja ,hogy minden nő aki beköltözött a vv-be "csúnyácska" volt. és bement azaz Ági a pumped volt nője, aki olyan szinten szét van palsztikázva,hogy kb meg se ismernénk a gyerekkori képein szóval rá meg azt mondta,hogy na igen ő a szép nő,a többi csúnya. Pedig akik beköltözek lányok igencsak szépek voltak 1-2 leszámítva.
Ma már tényleg az a szép aki ilyen plasztik?
SZerinte csúnyácskák ezek a nők:
ez meg a szépség:
Nekem még az első három is műnőnek érződik, de biztos azért mert zavar a sok smink a nőkön és úgy vagyok vele, hogy aki szép, az mindenféle kikenés nélkül is szép.
Az is kérdés persze, hogy a nők kiknek a véleményére kíváncsiak. Ha egy top vonzó férfi mondja, hogy neki milyen nő tetszik és milyen nem, akkor jön a felháborodás azoktól a nőktől, akik nem esnek bele a kategóriába. De egy nők számára nem vonzó férfi véleménye a nőkről meg nem érdekli a nőket.
Hunor nem csendes, normális, aranyos fiú, hanem egy magyar celeb, aki sok nő számára már önmagában csak az ismertsége miatt vonzó lesz és ezt kihasználva 50 nőt is megdönthet majd, miután kijött a villából.
Igazatok lehet. De ez szerintem nagyon durva,hogy ilyen egészen szép nőkre is azt mondja,hogy csúnya. Ma már elég divatos lett a nők ilyen szinítű megszégyenítése,kb ezzel a mondattal minden nőnek azt üzenik,hogy szaladj a palsztikushoz,mert másképp nem lehet szép csak csúnya.
Az a 3 lány smink nélkül is egész szép egyébként.
Jó lenne ha nem a vv-ből indulnál ki. Itt az emberek (és a műsor) színvonala úgy zuhan mint a Niagara, ennél már csak a "máónkika" show van (vagy volt) lejjebb. Ide a legdegradáltabb, beteg emberek kerülnek. Én régebben is csak azért néztem hogy röhögjek rajtuk, de az utolsó két vv-hez már nem volt gyomrom. Az előzetesek, vagy ami pár perceket láttam belőlük, az bőven elég volt.
Tény hogy felborult az értékrend, de a vv ezt nagyon felnagyítja, ennyire azért (talán) még nem beteg a társadalom. Igaz, nem szeretnék újra 20 éves lenni, ott valóban túl sok a beteg...
34n
A nők se jobbak!
Legyen a pasi magas, kockahasú, legyen dús haja, 30 centis marka...izé, farka, BMW,...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!