Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Van esélye Rolinak, és Hunorna...

Van esélye Rolinak, és Hunornak megnyerni a Való Világot?

Figyelt kérdés
Ők a legnormálisabbak bent, és emellett még játszani is tudnak. Taktikáznak, de nem tolják túl. Két értelmes, jó fej srác örülnék ha megnyerné valamelyik. Viszont nagyon úgy tűnik nekem, hogy a többségnél Zsuzsu és Csoki a favoritok amit nem értek. Az egyik egy szellemi fogyatékos, a másik pedig egy bunkó aki gusztustalanul viselkedik a nőkkel. Vajon Roli, vagy Hunor le tudná győzni őket a végén?

2018. dec. 18. 18:40
 1/3 anonim ***** válasza:
63%

Csoki leginkább gyerekes! Zsuzsu pedig butábbnak tűnik, mint amilyen valójában, leginkább az affektáló beszédstílusa miatt gondolják butának, de ami azt illeti a bent maradt nők mind egy értelmi szinten vannak vele! Igen, még Adri is, csak Ő baromira jól palástolja, de vannak helyzetek mikor lebukik és észreveszem, hogy "átakarnak verni a szitán!". :) Nagyon figyel rá, hogy ne derüljön ki! Ginu-t tartottam a legértelmesebbnek a nők közül.

Én is nagyon bírom Zsuzsut, szórakoztat az, ahogy beszél, főleg ha még rá is tesz egy lapáttal, de biztos sokakat kiborít. Nem igaz, hogy nem veszitek észre, hogy sok esetben direkt csinálja! Nem buta lány, hanem az akire azt szokták mondani, hogy "megvan a magához való esze", jelentsen ez bármit is. Én így látom. Akire azt mondanám, hogy kimondottan buta, az Reni, bármennyire is jószívű. No de nem hinném, hogy ebben a témában nagy vitát lehetne lefolytatni, egyik sem egy észlény! :D

Nálam is a két srác a nyerő, és Zsuzsu, én hármukat látnám szívesen a döntőben és bármelyik is nyeri meg, megérdemli.

Lehet a kiborulásait hisztérikusságnak nevezni, teljesen mindegy, mert nem feltétlen, nem minden esetben hiszem el! Tegnap pl. kiderült, hogy elég jól kitudja figurázni a másikat (Rolit), Ő egy ilyenen elbőgné magát (elméletileg). Megkockáztatom, hogy taktika! Mondom! Túl keveset néztek ki belőle, s ha a taktikát tartod értékelhetőnek ebben a műsorban, akkor ennél jobban figyeld őket!

Feltétlenül bent akarjátok meglátni, bent akarjátok tudni a taktikát, holott szereplői vagytok annak, a taktika kifelé szól! Felesleges a benti taktika, ha egyszer ti döntitek el, ki marad bent, veletek kell játszani a játékot, nem a bent lévőkkel!

Ha Rolinak van egy kis esze, ezt jól időzítve Zsuzsu fejéhez vágja majd. Bármennyire is szeretik Greg és Zsuzsu párost, Greg nincs rá jó hatással. Bírom Őt is, de rosszindulatú ember, csak jelenleg még olyan viszonyban van a bent lévőkkel, s úgy egyáltalán a környezettel, hogy még nem nyílt ki a csipája, Ő az, aki úgy van szerepben, hogy visszafogja magát. No de ez nem rágalom, ezt Ő maga is bevallotta, hogy alapjáraton is nagyon szemét tud lenni.

Mindenesetre én úgy gondolom, hogy a felét sem kell komolyan venni ennek, sokan vannak szerepben. Közülük pl. pont Hunor az egyik, aki nem mindig ugyan, de néha nem azt mutatja, mint amilyen valójában! Ravasz a srác! Ahogy pl. Krisztián is közutálatot nyert el a személyével, csak hát ez nem Ő. Nem akarom elhinni, hogy ennyien nem vették ezt észre. Aki a színészi játékát osztályozta azzal, hogy Adrira szavazott, azt abszolút megértem, hisz én is így tettem, de utálni nem kell a srácot azért, amilyen bent volt, valójában köze nincs ahhoz az emberhez. Tessék megnézni milyen ember most, hogy kint van. Viszont ha valaki úgy indul ennek neki, hogy bent egy szerepbe fog bújni, (teszi ezt nyilván azzal a céllal, hogy érdekesebbnek tűnjön és ilyen volt egyébként Radics is) az véletlenül se essen ki a szerepből. Olyan mint pl. Kamarás Norbert (csak annál picit bénább, még gyúrni kellett volna erre), aki mindenhol Laliként (Éjjel nappal Budapest) szerepel, jelenik meg, szóval a szereplőt hívják műsorokba is, nem pedig Kamarás Norbertet, de még Ő is, ugyan ritkán, de kiesik a szerepből, elárulja magát, hogy nem hülye gyerek. Hatalmas színész, és mitől ne működne ez nálunk? Hisz még sorozatszereplőket is a sorozatbéli karakterrel azonosítjuk, konkrétan letámadjuk Szőke Zolit azért, mert gonoszkodik a Barátokban...

Engem két kérdés érdekelne leginkább. Minek után nyilván te is néző vagy... Ha ez műsor olyan lenne, hogy csak átlag emberekből állna, mint amilyen Roli és Hunor, és nem játszanának szerepet, akkor is néznéd? Mi több szívesebben néznéd? Illetve mi lenne, ha ez a show olyan emberekből állna, akik között Roli és Hunor számítana kimondottan butának? Mert nem mondható okos embernek egyik sem! Teljesen átlag emberek!

Azért érdekel e két kérdés leginkább, mert előbbire tett kísérletet többször is a TV2 és mindig elbuktak vele. Lehet, hogy a marketing volt rossz, mert sosem volt hangsúlyos, hogy Ők másképp válogatnak.

2018. dec. 19. 08:56
 2/3 anonim válasza:
Csoki kiesett lol xd
2018. dec. 22. 23:13
 3/3 anonim ***** válasza:
66%
Hunornak van, de Rolinak nem hiszem.
2019. jan. 21. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!