Szerintetek ki fogja megnyerni az idei Eurovíziót? Melyik volt szerintetek a legrosszabb szám és miért?
Figyelt kérdés
Én Oroszországra tippelek, mint győztes.
A legrosszabb szám szerintem San Marino volt, egy lerobbant olcsó kaszinóba való dallal.
2016. máj. 14. 07:48
1/4 anonim válasza:
Nem tudom ki fogja megnyerni. Amelyik szerintem a legrosszabb szám volt, az bejutott a döntőbe, szóval van miért izgulni :)
2/4 anonim válasza:
Grúzia borzalmas volt a rengeteg effekt miatt. Már fájt a szám vége felé a szemem. Bár a szám nem tetszett, de ezekkel igen elrontották. De hát sajnos továbbjutottak.
3/4 anonim válasza:
Ukrajna, a tatár lány nyerte. A legrosszabb? Ilyen több is volt, de az EU-s migránsimádó nagyközönség szerint Freddie! Na legközelebb sajnálom a pénzt bármilyen szavazásra.
4/4 anonim válasza:
Szerintem is Grúzia volt a legrosszabb ,de viszont San Marino tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!