Szerintetek van esélye Freddie-nek megnyerni az Euróvíziós Dalfesztivált?
https://www.youtube.com/watch?v=AMNcDQENT6o
Itt a szám,ha valaki még nem hallotta volna.
Szerintem igenis magas szinten van, különleges hangja van, nagyon jó kiejtse, és jó pasi, tehát akár külföldön is befuthat.
De az eurovízión nem.
Ez egy politikai műsor, zenei köntösbe csomagolva.
Itt a baráti országok felpontozzák egymást, ezzel erősítve a diplomáciai kapcsolatokat.
Semmi köze az egésznek az előadásokhoz.
Egyébként minden évben elmondják, hogy a magyar induló nagy esélyes, ilyen meg olyan oldalakon vezeti a nézői listákat, aztán a a végén sehol sem vagyunk...
Én szeretem Freddie-t, de ez a dal elég lapos.
A régebbi Mary Joe-t még most is szívesebben hallgatom, az nagyon el volt találva.
Nincs, mert a "barátok" egymásra szavaznak, szimpátia alapján. Soha nem is lesz.
Izland-dánok-svédek-norvégek: egymásra.
Volt Szovjetek egymásra.
Volt Jugoszlávia egymásra.
Románok a franciákra, sváciak-némnetek-osztrákok egymásra.
Málta az olaszra, Ciprus görögre vagy törökre.
Svédországi vagy angliai, németországi magyaroktól. És hiába utálják egymást yugoék, akkor is egymásra szavaznak. Nem tisztán horvátok laknak pl. Horvátországban sem. És a csehek és szlovákok is egymásra szavaznak.
Megint az lesz, hogy mennyi előzetes akármit megnyer a Freddie, aztán tökutolsó lesz. Mint a magyar szépségkirálynők, de sok előzetes akármi díjat bezsebelnek, aztán a legjobb tízbe se jutnak be! Túl kicsi a kozmetikai piac nálunk, kinai vagy orosz kell! Mindenhol ez megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!