A skins-ből Freddie vs. Cook?
Figyelt kérdés
Ti melyiküket bírjátok jobban?2013. júl. 11. 10:57
1/7 anonim válasza:
annyira mások... Freddie az a tipikus kedves,jófiú cook hát meg... nem az. ha 2 ilyen fiú közt kéne döntenem... Freddie-t kéne de cook-ot választanám.
2/7 A kérdező kommentje:
ezaz:D énis...
2013. júl. 11. 19:40
3/7 anonim válasza:
Azért Cook is tud szeretni, mint ahogy a sorozatból ez ki is derült, de ezt leszámítva is Cook-ot választanám. :)
4/7 anonim válasza:
Imádom mindkettőjüket, főleg hogy Cook kiáll a barátjáért, hát én akkor hősként néztem rá...:)
Freddie helyesebb,érzelmesebb
Cook az igazi vagány, de mégis olyan cuki
mindkettőjüket imádom,
de azért választom Freddie-t mert egyszerűen szerelmes vagyok a szerelmükbe Effy-vel :)
5/7 anonim válasza:
Belsőleg Cook, külsőleg Freddie :)
7/7 anonim válasza:
Tudom, hogy már régi a kérdés, de egyértelműen Cook! :D
A valóéletben nem tudom, melyiküket viselném könnyebben, de mint karakter, nekem Freddie iszonyúan semmilyen volt. Cook nem az a klasszikus értelemben vett pozitív szereplő, viszont a maga módján valóban egy hős, és a rossz tulajdonságai ellenére fontos értékeket képvisel. Szerintem ő van a legjobban kitalálva a 2. generációból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!