Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, mi tetszik jobban: vékony lányok kicsi mellel vagy husisabb lányok nagyobb mellel? Kinek mi az ideálja? (magasság, súly, mellméret)
Vékony, kismellű.
Ha a magasság is játszik, akkor ha lehet 153-158 cm. Akkor lehet kevésbé ropi is.
Nekem alapvetően a vékonyabb csajok jönnek be.
158-170cm magasság, 42-55 kiló, kisebb mellekkel -> B max.
Popsiban sem a nagy az elvárásom.
Hát én a törpikéket szeretem :)
150-165cm között, vékony testalkat.
Cici annyira nem lényeg, lehet pici vagy nagyobb.
A kis formás kerek popsit csípolom nagyon. :)
Ha csak ez a két verzió van, akkor mindenképp vékony lány, kis mell, falat feszes kerek popsi.
Ideál? Nincs, de ha mégis kell írni valamit, akkor kb 165-175cm, ~50-55kg, 75-80/a-b cici, kisebb de formás popsi.
48+Ffi
Mindkettő tud nagyon izgató lenni.
De a legfontosabb a kisugárzás.
Szeretem, ha egy nő tud, akár és szeret nő lenni.
Magas, 180 feletti
Nagy mell, ami arányosan átlagos.
Pl egy 160 magas csajnak nagy lenne. A tenyérméretem fix, nem kell egy pontnál nagyobb.
Arányos súly. Hülyén néz ki a nagy bell ha nincs ami ellentartsa, kell egy nagy fenék is, hogy közte puhább-e a bőre nem zavar, amég nem kövér. 180hoz olyan 75-85kiló ha számokra vágysz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!