Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan külső, amelyet senki sem tart vonzónak szexuálisan?
Van rá esély, hogy létezik. Viszont, még ez sem kell. Elég az, ha valakinek olyan a külseje, hogy a KÖRNYEZETÉBEN nem találja senki vonzónak.
Egyébként igen, sokan ilyen helyzetben nem tudnak normális kapcsolatot kialakítani és csak beérik valakivel. Vagy kompenzálni próbálnak. A jellemzőbb viszont az, hogy beérik olyannal, aki őket vonzónak találja, csak ők viszont nem.
Pl az enyém.
Mondjuk lehet a személyiségem sem toppos. 👌👌
7-es vagyok mondjuk képcsere alapján lehet bejön a pasinak.
Volt hogy itt küldött nekem egy magát rondának tartó nő képet (nagy volta korkülönbség plusz távolság ezért nem lehetett semmi) és nagyon jól nézett ki egyszerűen csak önbizalom hiányos volt. Próbáltam rávezetni hogy menjen feltáráskeresőre,merjen kicsit nyitni a pasik felé.
Ha tényleg ronda valaki de jó személyiséggel szerintem összejönnék vele még akkor is ha ilyen 5-6 év korkülönbség van köztünk az úgy még nem durva.
Egyébként ki tudja lehet van ilyen nő.
szintén 7
szerintem sok pasi nagyon nem lyuk ként nézi a nőket pl én sem tudnám csak mondhatni tárgynak nézni.
Ha viszont csak a lyuk érdekelne fognám magam és el mennék prostihoz,nem bántok meg senkit,és nekem is jó. Mondjuk eddig csak egyszer fordult meg a fejemben ilyen de szerencsére nem a lentivel gondolkodom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!