Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sétáltok a párotokkal, fogjátok egymás kezét? Miért igen, miért nem?
Én ismerek egy párt, akik 6 éve járnak, amikor 3 évesek voltak , akkor is láttam már őket, és h nem fogják és nem is mennek szorosan egymás mellett. És úgy tudom, a elején se fogták meg.
Mondjuk a lánypicit magasabb (pár centi).
Szerintetek miért nem fogja meg a pasi a csaj kezét ?
Ez ilyen testbeszéd, ami árulkodó ? Nem hiszem, h csak azért ne fogná, mert icipicit alacsonyabb.
Az első "barátomnál" volt az, hogy csak második találkozáskor fogta meg a kezemet akkor is vagy 20 mp-re, mert jött egy ismerős...
A mostani párommal miután megkérdezte, hogy megpróbáljuk-e már akkor fogtuk egymás kezét :)
Szerintem a legtöbb embernek ez a természetes.
Nem...:D
Én lány vagyok... és... hát... ő is xD
+ nem akarok tolakodónak tűnni... így megvan a szabad mozgástere, ott vagyok mellette, de nem lógok rajta. Van akit ez zavar.
A fiukkal is ez lehet a baj, Ők jobban igénylik a személyes mozgásteret... + ők nem olyan "bújósak". A fiuknak a látvány a lányoknak az érintés a fontosabb. Bennük ez nem indít el olyan jó érzést mint bennünk, csak azt nézi, nehogy mások nyálasnak gondolják ettől vagy ienek... (ismerek ilyet)
Mi mindig fogjuk(2,5 éve vagyunk együtt)
Fogjuk egymás kezét vagy átöleljük egymás derekát vagy csak egyszerűen belekarolok a páromba,mert jó érzés hozzáérni!:D
És a kézfogás annak a jele is,h mi ketten összetartozunk
Szerintem azon is múlik ki hogy áll a másikhoz, meg persze szokás kérdése. Barátnőmmel többségében fogjuk egymás kezét. Pl. nem vergődünk a fotocellás ajtónál mert egymás mellett nem férünk be :D
Viszont nem nyaljuk faljuk egymást nyilvánosan, ez valahogy egyikünknek sem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!