Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek interneten kezdődött a kapcsolatuk, (mert valami miatt úgy alakult hogy ott találtak egymásra) azok eleinte mennyit beszélgettek egymással online?
Részvétem, kedves kérdező. :(
A mostani társkeresőkről ezer kérdés van, mi a baj.
Röviden: bőség zavara, felszínesség, és a legtöbben belefásulnak, de nem ismerik ezt fel, folytatják. Ezek a flegmaság okai. Na meg ugye az insta hatás, vagyis szinte mindenki tökéletes sablon ideál akar lenni. Mondjuk emiatt könnyű szűrni az erős egyéniségeket, azok, akik nem állnak be ebbe a sorba.
Viszont tényleg érdemes a környékeden ismerkedni, hamar találkozni.
Kb. 1 hónapig beszélgettünk. Igazából nem társkeresési szándékkal eredetileg. De ő már tervezte, hogy próbálkozni fog nálam, mert pont akkor készült egyetemre az én városomba, de végül nem oda vették fel, hanem 250 km-rel odébb. Mégis találkozni hívott, majd a találkozás után szerelmet vallott. 3 évig voltunk távkapcsolatban (amíg az alapképzést elvégezte), aztán mesterre már tényleg az én városomba jött. Majd elkezdett dolgozni, és vettünk fel lakáshitelt, és azóta együtt élünk. Immáron 8 éve együtt vagyunk.
Ha két ember szereti egymást, megoldják.
Mondjuk nekünk annyiból könnyebb volt az első pár év, hogy még kis pisis egyemisták voltunk.
Mi online játékban ismerkedtünk meg, szinten minden este játszottunk egy kis itt kialakult haveri körrel. Időnként rámírt, én meg nem válaszoltam.
Aztán egyszer valamiért igen. És mint a lavina. Rájöttem hogy mennyire jó vele beszélgetni, heteken át ment. Aztán találkoztunk is, és össze is költöztünk azóta.
Mi konkrétan reggeltől hajnali 4ig folyamatosan írogattunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!