Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiknek interneten kezdődött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek interneten kezdődött a kapcsolatuk, (mert valami miatt úgy alakult hogy ott találtak egymásra) azok eleinte mennyit beszélgettek egymással online?

Figyelt kérdés
A kapcsolat kezdetén lévő kommunikáció gyakorisága, aktivitása meghatározta a kapcsolat folytatását? Úgy értem, ha többet, gyakrabban beszélgettetek, akkor nagyobb volt az esély egy kapcsolatra?
2021. ápr. 10. 14:47
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem rendre! Amit irtam az pl nem ismerkedési céllal indult! Most vagyok fent egy társkeresőn, és ott tapasztalom azokat amiket leírtam.
2021. ápr. 10. 15:35
 12/19 A kérdező kommentje:
Mit erőltetek?
2021. ápr. 10. 15:36
 13/19 A kérdező kommentje:
Azért írok róla múlt időben mert tavaly év elején meghalt.
2021. ápr. 10. 15:39
 14/19 A kérdező kommentje:
Halála napjáig tartott a kapcsolatunk. Ha nem hal meg, most is együtt lennénk.
2021. ápr. 10. 15:40
 15/19 anonim ***** válasza:

Részvétem, kedves kérdező. :(

A mostani társkeresőkről ezer kérdés van, mi a baj.

Röviden: bőség zavara, felszínesség, és a legtöbben belefásulnak, de nem ismerik ezt fel, folytatják. Ezek a flegmaság okai. Na meg ugye az insta hatás, vagyis szinte mindenki tökéletes sablon ideál akar lenni. Mondjuk emiatt könnyű szűrni az erős egyéniségeket, azok, akik nem állnak be ebbe a sorba.

Viszont tényleg érdemes a környékeden ismerkedni, hamar találkozni.

2021. ápr. 10. 15:50
 16/19 A kérdező kommentje:
A részvétet köszönöm. Nyilván a környékemen ismerkednék, ha volna kivel. Viszont nálunk akkora a munkanélküliség, hogy emiatt alig maradtunk fiatalok, mert aki tudott elmenekült máshova más városba vagy külföldre dolgozni.
2021. ápr. 10. 15:53
 17/19 anonim ***** válasza:
70%

Kb. 1 hónapig beszélgettünk. Igazából nem társkeresési szándékkal eredetileg. De ő már tervezte, hogy próbálkozni fog nálam, mert pont akkor készült egyetemre az én városomba, de végül nem oda vették fel, hanem 250 km-rel odébb. Mégis találkozni hívott, majd a találkozás után szerelmet vallott. 3 évig voltunk távkapcsolatban (amíg az alapképzést elvégezte), aztán mesterre már tényleg az én városomba jött. Majd elkezdett dolgozni, és vettünk fel lakáshitelt, és azóta együtt élünk. Immáron 8 éve együtt vagyunk.

Ha két ember szereti egymást, megoldják.

Mondjuk nekünk annyiból könnyebb volt az első pár év, hogy még kis pisis egyemisták voltunk.

2021. ápr. 10. 16:39
 18/19 anonim ***** válasza:
60%

Mi online játékban ismerkedtünk meg, szinten minden este játszottunk egy kis itt kialakult haveri körrel. Időnként rámírt, én meg nem válaszoltam.

Aztán egyszer valamiért igen. És mint a lavina. Rájöttem hogy mennyire jó vele beszélgetni, heteken át ment. Aztán találkoztunk is, és össze is költöztünk azóta.

Mi konkrétan reggeltől hajnali 4ig folyamatosan írogattunk.

2021. ápr. 10. 16:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Talán 2 hét levelezés után találkozunk, 5 hónapja együtt...
2021. ápr. 10. 18:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!