Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális lányok hol bujkáltok?
az én normális lány fogalmam kb:
legyen szép, ápolt adjon a külsöre de ne az legyen minden, és ne merüljön ki a témája a legujabb párizsi divat és a VIVA legujabban felfedezett sztárb*zijában. Nagyábol érdekelje hogy mi van másokkal (velem..) de tudja kifejezni is magát, legyen humora, lehessen vele beszélgetni értelmesen, ne legyen tul komoly.
Én is vasalom a hajam, és szerintem sincs vele semmi baj. Figyelek rá, igényes vagyok, persze mértékig. Nem öltözök rózsaszínbe, ugyanakkor mackónadrágot se hordok. Én is össze szeretnék már jnni vmi rendes lánnyal. Jaa és aki vasalja nem hobbiból vasalja, sajnos nem mindenkit áldott meg az Isten egyenes hajjal.Nekem pl össze vissza göndörödik, és hülyén néz ki...
18/f
szerintem is jól néznek ki...már nem azért de én normális lány vagyok és az én pasimnak is ilyen a stílusa..
nagyon szeretem és jól megvagyunk
nem kell egyből le alfahímezni-.-"
00:23 - nak igazat adnák (:
Attól még, hogy a többség elég keményen behódolt a normálisnak hitt divatnak attólmég nem minden lány ilyen.. persze a pasik sem (: csak nyitott szemmel kéne járni, hogy észrevedd vannak normális emberek is (:
A vasalt haj pedig teljesen normális. Szerintem legtöbbünk nem divatból csinálja, hanem a muszáj miatt :D
A divat pedig hát.. nyilván mindenki a maga stilusában probál társat keresni (:
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!