Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, melyik testalkatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, melyik testalkatot találjátok a legvonzóbbnak?

Figyelt kérdés

1. Sportos vékony

[link]

2. Normál vékony

[link]

3. Átlagos, de még a vékonyabb kategória

[link]

4. Normál átlagos

[link]

5.Van mit fogni

[link]

6. Bőven van mit fogni

[link]

7. Duci

[link]

8. Műanyag

[link]

2021. márc. 10. 10:29
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
62%

13.-18. A férfiak 80%-a egy nőn az arcot és a testalkatot nézi szexuális vonzalom szempontjából első sorban. A legtöbb férfi inkább választana egy vékony/csinos arcú, de kicsi mellű nőt, mint egy kövér/nem szép arcút, akinek nagy mellei vannak (még ha azok formás nagy mellek is).

Nyilván örülünk a nagy mellnek és ha ott lenne egy lány ikerpár, akik között csak annyi a különbség, hogy nagy és kis mell, akkor a nagy mellet választanánk, de a mell önmagában nézve sokadlagos, vannak előtte fontosabb dolgok is, amiket mondtam. Arc, testalkat.

2021. márc. 10. 11:20
 22/37 anonim ***** válasza:

16. Al érték egyet. Inkább kis melle legyen mint lógó tőgyei.

1-4 jön be nekem is talán az 5. is.

2021. márc. 10. 11:21
 23/37 anonim ***** válasza:

Nagyon frusztrált vagy Kérdező.

Én anorexiás vagyok, mégsem utálom magam.

2021. márc. 10. 11:25
 24/37 A kérdező kommentje:
Szóval az egészséges önkritika önutálatnak számít. Hát rendben...
2021. márc. 10. 11:28
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nálad igen.:D
2021. márc. 10. 11:30
 26/37 anonim ***** válasza:
53%
24 Majd ha mutatsz példát egészséges önkritikára akkor nyithatsz erről vitát, eddig viszont egészséges önkritikát nem láttunk tőled, csak frusztrált, általánosító, korlátolt és bizony önutáló vergődést.
2021. márc. 10. 11:42
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Normál alkatot nem láttam a képeken, csak vékonyakat és dundikat. Persze, formás alkat mind, tkp a nagy része homokóra különböző testsúllyal. Az átlag alkat messze nem ilyen, kimaradt az alma és körte alkat, a vaskos comb, vékony derék, a széles derék, pocak, vékony láb és minden ami hétköznapi variáció
2021. márc. 10. 11:45
 28/37 anonim ***** válasza:
A 8-as a legyszebb. Messze o kapott a legtobb likot .....
2021. márc. 10. 12:34
 29/37 anonim ***** válasza:
Őszinte leszek. 15 éve nem voltam nővel. 1-7-ig bármikor, ezek szép nők, egyik husibb, másik nem. Nem oszt nem szoroz. A műanyag hölgyet élőben kellene látni, meg beszélni vele, mert élőben még nem láttam ilyet.
2021. márc. 10. 12:51
 30/37 anonim ***** válasza:
4 nagyonjó, ha lenne még rajta 5 kiló plusz is nagyon tetszene. Csak fejre nagyon kifejezéstelen, az lehuzza az egészet. Normál alakat plusz ragyogó, jólvagyokmagammal szemek olyan van?
2021. márc. 10. 14:14
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!