Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, melyik testalkatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, melyik testalkatot találjátok a legvonzóbbnak?

Figyelt kérdés

1. Sportos vékony

[link]

2. Normál vékony

[link]

3. Átlagos, de még a vékonyabb kategória

[link]

4. Normál átlagos

[link]

5.Van mit fogni

[link]

6. Bőven van mit fogni

[link]

7. Duci

[link]

8. Műanyag

[link]

2021. márc. 10. 10:29
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
85%

3-4-5

Talán még a 6os,ha szép arca van.

A túl vékony lányok, meg a túl vastagok se az igaziak.

A mű nőktök meg hányni tudnék!

30F

2021. márc. 10. 10:51
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
#7 ezek nem nulla mellek, szerintem szép kis formásak, nekem is ilyen :D Viszont van egy barátnőm, akinek szó szerint lapos, semmi nincs szegénynek. Na az a nulla mell.
 13/37 A kérdező kommentje:

És aki a 2-re szavazott, annak nem probléma a mellhiány?

[link]

14/37 A kérdező kommentje:

"ezek nem nulla mellek, szerintem szép kis formásak, nekem is ilyen :D"

12, ezt ki mondta? Nekem kb ekkora mellem van (70/B) és a férfiaknál ez általában nulla mellnek számít. Pereze vannak, akik hajlandóak kompromisszumra, de a többségnek nem szokott bejönni.

2021. márc. 10. 10:55
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Ennek a caajnak pont van egy kicsi. Talan a testi arányokra lehetne mondani,hogy egész jó az öszkép. De nekem nem tetszik.

11es voltam

2021. márc. 10. 10:56
 16/37 anonim ***** válasza:
79%
Ez neked hol mellhiány? Simán vannak B-sek azok a mellek, szerintem nagyon szépek. Csak azért, mert valakinek nincsenek E-s lógós tőgyei, az nem jelent mellhiányt. Neked van inkább agyhiányod van.
2021. márc. 10. 10:56
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
#14 szerintem nálad mással van a baj. Nekem is B-sek és nagyon jó pasijaim voltak mindig is, még pénzt is szoktak ajánlani idősebb fószerek...nem mindenkinek a nagy mellek tetszenek, vagy nem csak azok.
2021. márc. 10. 10:58
 18/37 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy mással van a baj? :D Nem olyan férfiakról van szó, akik eljutottak addig, hogy lássák a mellemet, hanem az általános vélekedésről. Direkt nem hordok feszes felsőket, nem járok strandra és hasonlók mert szégyellem magam, a hajam is 90%-ban rálóg a mellemre, szóval random idegenek nem szoktak véleményt formálni ezzel kapcsolatban. Aki meg eljutott odáig, hogy lássa, azt figyelmeztettem előre, mire készüljön, és nem volt egy szava se.
2021. márc. 10. 11:02
 19/37 anonim ***** válasza:
1 2 3 4 tökéletes, de még az 5 is belefér.
2021. márc. 10. 11:16
 20/37 anonim ***** válasza:
70%
#18 mondtam én, hogy mással van itt a baj. Mégpedig az énképeddel. Te eldöntötted fejben, hogy a férfiaknak nem tetszhetnek a melleid és ha valaki azt mondja, hogy de, az biztos hazudik. Te szimplán önbizalomhiányos vagy.
2021. márc. 10. 11:20
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!