Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, melyik testalkatot találjátok a legvonzóbbnak?
Figyelt kérdés
1. Sportos vékony
2. Normál vékony
3. Átlagos, de még a vékonyabb kategória
4. Normál átlagos
5.Van mit fogni
6. Bőven van mit fogni
7. Duci
8. Műanyag
2021. márc. 10. 10:29
31/37 anonim válasza:
Meglep, hogy a 4. tetszik sokaknak, nekem olyan aránytalannak tűnik és a combjai lehetnének kisportoltabbak, mert így olyan csoffadtnak tűnnek, mint egy 50 éves vékony nőnek :D
32/37 anonim válasza:
#31 Előnytelen a kép. Ha lejjebb görgetsz, látod, hogy sportol a nő. Amúgy pont a comb az, amin nagyon nehéz dolgozni, nekem egy év kemény edzés után is csak jobban nézett ki, mint előtte, de a belső rész csoffadt maradt, hiába edzettem rá külön. Olyan típus vagyok, belül gömbölyded. Ha fogyok, csoffad. Edzeni hiába edzem.
33/37 anonim válasza:
Akkor aki ennél soványabb, az már nem szép?
34/37 anonim válasza:
33: Nem. Én az vagyok, 170/46, ronda és senkinek sem kellő.
35/37 anonim válasza:
#34 nem voltál valami kivizsgáláson, hogy mitől lehetsz ennyire vékony? Szerintem ez már durván aggasztó soványság, akár komoly betegségre is utalhat...én is ennyi kg vagyok, de én nálad 23 cm-vel alacsonyabb, és még így is soványnak érzem magam!
36/37 anonim válasza:
35: Megvannak az okok, csak nem vagyok hajlandó rácsavarodni arra a brutális, élhetetlen diétára + mozgásprogramra, amivel kezelhetőek.
37/37 anonim válasza:
Azért, a 4-es elég ütős csajszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!