Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden nap megiszik a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nap megiszik a férjem 2sört ez baj?

Figyelt kérdés
Kb 17-18éves kora óta minden este isznak a barátaival. Hétvégén van hogy 10et de kb heti egyszer elmarad és akkor nem iszik egyáltalán. Titeket ez zavarna? 26n

2021. febr. 24. 17:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
88%
Én apámat se láttam soha részegen. Ő is csak minden este megitta a magáét, hétvégén meg többet is, ahogy a te párod is. Engem se zavart, mert ebben nőttem fel. 41 éves koráig bírta a mája. De tényleg nincs ezzel semmi gond.
2021. febr. 24. 18:31
 12/21 anonim ***** válasza:
60%
Nem
2021. febr. 24. 19:32
 13/21 anonim ***** válasza:
22%

Nem tudom miert lettem lepontozva... ugy latom hiaba irja le az ember az érveit ha anti alkoholistak nezik a kerdest.

Kivancsi lennek ezek közül hánynak van szenvedélybetegsége mint pl cigaretta, biztos egyiknek sem... 🖕

2021. febr. 24. 20:12
 14/21 anonim ***** válasza:
70%

#13 Nekem van szenvedélybetegségem, internetfüggőségnek hívják, mert zavar ha nincs net és nem tudom megnézni, hogy mi történt.

De ettől nem lesz kevésbé igaz, hogy a másik alkoholista, aki meg napi 2-3 órát játszik hobbiból, és ha nem játszhat(mert mondjuk elromlik a gépe), akkor zavarja az szintén függő.

Annyi előnyöd van, hogy könnyebb leszokni elviekben, mert nincs alkohol vagy nikotin csak viselkedésfüggőség.

2021. febr. 24. 20:29
 15/21 anonim ***** válasza:
76%

Igen, érdekes hogy itt összegyűlnek az antialkoholisták az ilyen kérdéseknél.

Magyarországon ez népbetegség, szinte az összes haveromról kiderült előbb vagy utóbb, hogy vagy az anyja vagy az apja iszik.

Nyilván nem jókedvükben isznak itt az emberek, hozzátenném azt is.

A két sör még annyira nem sok, de már kialakul tőle a függőség.

2021. febr. 24. 20:31
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
En páromis megiszik 3-4 sört vagy 1 üveg bort. Tudom, elmondta hogy ez alkoholizmus. De ő sokkal jobb ha iszik, igy nem zavar. Tudom hogy le leszek pontozva.
2021. febr. 24. 20:36
 17/21 anonim ***** válasza:
28%

Szerencsére mindenki nagykorú 18 tól és eltudja dönteni marad-e ilyen ember mellett.

Én azt mondom ne is legyen velem olyan ember aki nem fogadja el hogy le-le csúszik egy kis bor vagy sör hetvegen pl.

A sok vasmarkú, “stop alkohol”-os ember meg, dohányzik a panel erkélyén a gyerek meg mögötte szívja a füstöt, na az ilyen nekem ne magyarázzon semmit. Nem csak magának még a környezetének is árt, az alkohol max akkor árt másnak ha verik az asszonyt a konyhában de ez már egy nagyon de nagyon más kategória!!

2021. febr. 24. 21:21
 18/21 anonim ***** válasza:
78%

#13: nekem koffein függőségem van, de ez is zavar, és épp ezért 3 napja nem kávézok. Heti max 2-re akarom lecsökkenteni. Sose dohányoztam, kifejezetten zavarna is a sportolásban. Baromira odafigyelek magamra, cukros löttyöket sem iszom, a te szavaiddal élve.

De attól még, hogy én, és sokan mások is napi szinten isznak/ittak koffeint, az továbbra sem lesz felmentés az alkoholizmusra. Tagadhatod, játszhatod az eszed, de attól függetlenül a tény, az tény. Nyilván ennyitől nem fogsz semmit belátni, amilyen agresszívan reagálsz a témára, de remélem egyszer sikerül, és nem túl későn.

2021. febr. 24. 21:28
 19/21 anonim ***** válasza:
36%

Egy szóval nem írtam az alkoholizmus nem probléma, nagyon is az az országban, csak azt próbálom magyarázni hogy aki hazaér és megiszik egy sört semmivel sem lesz rosszabb ember annál aki elszív egy fél doboz cigit mert mind a kettő anyagiakkal jár ugyan úgy.

Valamint azt sem kellene elfelejteni a sör/bor nem az ördögtől jött ( a füvet már ide sem írom), rengetek pozitív hatása van ezeknek persze mértékkel, ami a cigiről pl el sem mondható mert az kis meg nagy mértékben sem egészséges.

Én lezártam a témát, akinek nem tetszik hogy a párja megiszik pár üveg sört meg néha beül a srácokkal egy sörözőbe inni, az ne legyen ilyen emberrel, de ettől nem kell idiótának nézni azokat az embereket mint pl en akit nem zavar a mértékletes alkoholfogyasztás.

Köszönöm.

2021. febr. 24. 22:11
 20/21 anonim ***** válasza:
42%

Igyatok csak naponta, a haveromnak most halt meg az anyja mert elitta a máját. Nem volt részeges, csak minden nap legurult a söröcske. 53 éves volt.

Hajrá, nehogy lássátok a majdani unokáitokat, minek az ugye 👍

2021. febr. 24. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!