Szerintetek mennyire normális, ha apám munka után minden nap megiszik 2 sört?
Figyelt kérdés
2012. okt. 18. 22:42
1/22 anonim válasza:
Itt,Magyarországon,azaz Csőországban sajnos ez a normális.
2/22 anonim válasza:
Szar itt az egész, gondolom nem olyan munkát végez amit szeret. Valahogy oldani kell a feszkót, ha két sört iszik meg és ennyi, akkor szerintem semmi probléma nincs.
5/22 anonim válasza:
teljesen normális. 2 sörtől még senkinek nem lett baja. még akkor sem, ha naponta iszik ennyit.
6/22 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem "normális" !
Legalább 3 sört illene meginnia...
8/22 anonim válasza:
Én sulis korom óta és amikor végeztem a sulival, azóta iszok ha nem is mindennap de legalább 2-3naponta
Bor sör mindig lemegy, ha ezt kell halljam "bocsi pályakezdőt nem alkalmazunk" akkor már egy kis pia mit ront a helyzeten?
Nem gond ez amit apukád csinál, de mehetne hozzá egy barack is, 2sör magában elég karcsú
20/F
9/22 anonim válasza:
Angliába már reggel azzal kezdenek, tehát mi magyarok egész jól tarjuk magunkat. A két sör csak akkor gáz, ha agresszívvé válik miatta.
10/22 anonim válasza:
Remélem akik írták hogy normális, azok nem gondolták ezt komolyan... minden alkoholista így kezdi... aztán majd egyre több lesz az a sör, míg végül már munka helyett is csak inni fog. Láttam én ilyet eleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!