Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nap megiszik a férjem 2sört ez baj?
A férjed alkoholista. Sokan azt gondolják hogy csak az számít alkoholistának aki minden nap a sárga földig issza magát, holott orvosilag a gyakoriságon van a hangsúly.
Ha neked ez megfelel akkor egészségedre, nekem tuti nem kéne egy ilyen alak.
Érdekes ez az orvosilag elismert gyakoriság szó azért nem?
Aki mindennap iszik egy kv-t az kávé függő? Én mindennap leülök játszani 2-3 órát, akkor játékfüggő? A játéknál akár lehetne hobbi is mert lehet eSportoló akarok lenni és nem erőemelő.
Csak azt akarom mondani, hogy akkor senki ne csináljon semmit mert az függéshez vezet.
Én véleményem szerint ha jól esik neki igya meg, ha a haverokkal 1-2 órát kocsmázik, tegye. Csak legyen felelősségteljes, ne a család anyagi és mentális rovására menjen, és töltsön időt velük is ne csak a haverokkal.
Mi barátnőmmel minden hétvégén megiszunk 1 üveg tokaji-t meg 2 sört a netflix alatt és úgy vagyok vele inkább ezt iszom mint 2l sió-t vagy más cukrozott sza*t...
Ha nem zavar, hogy a férjed alkesz, akkor semmi gond.
Én ezért is raktam ki az exem. Ő kb. 4-5-ször egy héten ment a kocsmába, mert ott voltak a "barátok". Tudod, embert barátjától... Aztán összejöttem a mostani párommal, aki heti 4-szer nem a kocsmába, hanem sportolni jár. Neki ott vannak a barátai. Hát van némi különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!