Aki minden nap megiszik egy kis üveg FuzeTea-t, az már jómódúnak mondható?
Figyelt kérdés
Egy ilyen 500 ml üveg 350 forint körül van. Nagyon drága, minden nap meginni elég sok pénz. A nagy üveges jobban megéri.
Persze egy hónapban egyszer megengedhetem magamnak a FuzeTea-t, de naponta szerintem elég nagy luxus. Egyik kolegám kezében látom minden nap. Nem is értem miből
2020. szept. 8. 20:54
2/43 anonim válasza:
Az havi 10-11 ezer forint. Hát ennyitől senki sem lesz jómódú.
3/43 anonim válasza:
A túrót, ezt még a tróger gyárimunkás is megengedheti magának, ha csak nincs valami extra kiadása. (gyerek, hitel stb... )
4/43 A kérdező kommentje:
De gondolom nem csak ezt issza egész nap..
Napi 1000 forintból kéne kigazdálkodni a kaját, 650 marad ha megiszik egy ilyen löttyöt
2020. szept. 8. 21:00
5/43 anonim válasza:
Miért kéne napi 1000 forintból kihozni a kaját?
6/43 A kérdező kommentje:
Havi 30 amit rá tudok költeni
2020. szept. 8. 21:14
7/43 anonim válasza:
Nem, aki igazán gazdag az igyekszik egészséges életmódot folytatni és nem cukros löttyökre költi a pénzét minden nap.
8/43 anonim válasza:
Hogy jön ide, hogy te mennyit tudsz költeni? A kollégádról volt szó.
9/43 A kérdező kommentje:
Gondolom ő sem keres jobban nálam
2020. szept. 8. 21:23
10/43 anonim válasza:
Magyarországon lehet ez már luxusnak számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!