Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Ti, hogy viselitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti, hogy viselitek a magányt a mindennapokban?

Figyelt kérdés
2021. febr. 14. 12:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
#18 Erre a kérdésre a jelenleg egyedülálló nők válaszoltak. A házasok értelem szerűen más kérdéseknél tömörülnek.
2021. febr. 14. 17:26
 22/25 anonim ***** válasza:
81%
Hol jobban, hol rosszabbul, de annak mindenképp örülök, hogy nem kell főznöm - magamra sem egyébként, és senki nem fintorog, hogy miért nem a sk. készített kajámat eszem. Agyf@sz, hogy még 2021-ben is ennyire meghatározó tud lenni ez, de lehet, csak én futok bele mindig.
2021. febr. 14. 17:40
 23/25 anonim ***** válasza:
69%
Én önként választottam ezt az életmódot. Teljes és egész az életem, vannak barátaim, családom, munkám, hobbim. Én is voltam párkapcsolatban nem is egyszer, de az én karakterem inkább racionális. Azt vettem észre, hogy a volt párjaim tökéletesen el voltak azzal, amit elértek 30 éves korukra. Se ambíció, se célok. A kényelmes semmit mondó élet, megszokás, kaja, puha ágy, szex. Majd ezt érzékeltetve, szóvá téve jött a sablon válasz: nekem semmi sem jó. Persze esténként legyek szexre éhes vadmacska. Sajnos én ilyen pasikra nem izgulok fel, akinek elég a nettó 200, nincs intellektuális, szellemi étvágya. Egyébként az összes kapcsolatom normálisnak indult, de amikor energiát kellett volna fordítani bele, akkor már az nem ment. Ezek után én tökéletesen jól érzem magam egyedül, és nem szándékozom kapcsolatban élni. A szex is huszadrangú, tudom a mai világban ez szentségtörésnek hangzik. Nem érdekel a férfi pénze, autója, farok mérete.
2021. febr. 14. 18:07
 24/25 anonim ***** válasza:
90%

Elvagyok, egyáltalán nem vagyok magányos. Több időm van barátnőzni, családozni. Ha senki nem ér rá, túlórázok. Nem kell főznöm, csak kb heti 2x,mert senki nem zabálja meg a kajámat. Ha nem takarítok 2 hétig, akkor is tisztaság van. Nem kell büdös zoknikat meg használt alsógatyákat vadásznom a párna alól meg innen-onnan. Nincsen 160-as pulzusom, mert találok egy tippmix szelvényt, amikor a drága már állítólag "nem játszik". Nem kell az unott képét néznem senkinek itthon. Nem kell pszichológust játszanom, mert a drágám utálja magát meg az életét. Nem nevez senki ekmebetegnek, mert random elkezdek nevetni meg jó kedvem van.

Szóval ja. Én kifejezetten felszabadulva érzem magam jelenleg.

2021. febr. 14. 20:43
 25/25 anonim ***** válasza:
91%

24-es. Na és nem kell szexelni egy ilyen emberrel. Én sajnos a saját fülemmel hallottam, ahogy a haverjai előtt kitálalta a magánéletünket. Ráadásul gusztustalan módon, felnagyítva mindent. Valami útszéli rbancnak állított be, hogy én miket csinálok vele, ami nem is volt igaz. Ő nem tudott róla, egyszerűen kitettem. Én azóta hányok a szex gondolatától is, főleg hogy azóta már próbálkoztam ismerkedni. Persze mi volt a fő kérdés akkor is? Mit szeretek, hogy szeretem, bevállalom-e az anált. Magukat intelligens és jól szituált férfiaktól. Az i-re a pontot ősszel tette fel egy pasi, aki eleinte másnak, normálisnak tűnt. Ő már a második randin szexet várt, majd amikor nemet mondtam, mindennek lehordott, azt mondta, elpazarolt rám két hetet.

Nos én azóta olyan jól érzem magam egyedül! Tele vagyok energiával, barátaim vannak akikre számíthatok és ők is rám. Ez a párkapcsolatos taktikázós, szexre hajtós, cselédet keresős, anyucit keresős, besértődős, ezeket variálgatós felállás egyáltalán nem hiányzik.

2021. febr. 14. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!