A ma már 6 hónapos babámnál születéskor szívzörejt állapítottak meg. Annyira aggódom érte! Ti hogy viselitek ezt a mindennapokban?
Szia!
Kérlek nyugodj meg. A szívzörej minden második embernél kisebb nagyobb formában előforduló jelenség. Újszülötteknél is nagyon gyakori amit később kinőhetnek. Ha nem akkor is együtt lehet vele élni. Panaszokat ritkán szokott okozni és ettől még teljes értékű életet élhet a baba. De szerintem kinövi. Nekem 17 éves koromban derült ki de nem ez okozta a panaszaimat hanem a szívbillentyű zavar. Nyugodj meg szinte biztos hogy elnövi a babucikád! Jó egészséget és sok boldogságot. A kamrai sövényhiányt nem ismerem de bízz a dokiban. És még egy jó tanácsot fogadj el. Ne stresszeld magadat azon ami nincs, nem történt meg, mert azt a baba is megérzi. És minél jobban rettegsz attól hogy baja lesz annál inkább el is hiszed ezt. Amiben pedig nagyon hisz az ember az sajnos előbb utóbb negatív értelemben is megtörténhet. Fő a pozitív hozzáállás, próbáld ezeket a rosz gondolataidat elhessegetni. Egészséges gyönyörű a gyermeked. Nincsenek panaszai, nem lilul a szája, boldog és kiegyensúlyozott. Tehát nincs okod az állandó rettegésre. Továbbra is járjatok ellenőrzésekre és mivel jön a tavasz minél többet vidd ki a friss levegőre. Üdv. 10 hós kislány anyukája
Múlt héten vltunk a dokinál,és lehet még túl "friss" ez az infó,(nagyon beleéltem magam hogy minden ok lesz) s ezért vagyok még ennyire nyugtalan.Idovel lehet megbarátkozom vele ha lehet ilyet mondani!
Bízom benne hogy a picur kinövi,s minden rendben lesz!Nagyon köszönöm a válaszokat anyukák,valamennyire azért sikerült megnyugodnom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!